Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help wymienione wszystko i nie działa

Kacperhehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem wkurwiony czekałem 30dni na mobo po czym okazuje się że jest ten sam blad. Czy jest możliwe że producent nic z płytą nie zrobil? Ewentualnie może to nie być wina płyty głównej 
Ryzen 5 1400
B350m bazooka
Vero l2 500w
RX 460 4gb 
Błąd polega na tym że w jakiś random momencie nagle pojawia mi się czarny ekran przed chwilą był nawet szary później znika podświetlenie z myszki i klawiatury. (Na starym i nowym zasilaczu to samo) mobo na gwarancji było więc idk czy producent nic nie zrobił z nia
Wydaje mi się że jest to grafa no ale co z tym wyłączaniem się myszki i klawiatury?
Ktoś helpppp

Dodam że wszystko się kręci wentylatory (CPU fan) grafa itd 

Dodam że kiedys tutaj pisałem i ktoś mi powiedział żebym sprawdził zasilacz ale z starym i jak nowym to samo 

A i z monitorem to samo tzn jakbym go wyłączył 

Opublikowano

Sprawdź tą kartę żeby ci się nie "wydawało". Odłącz ją i podepnij monitor pod płytę główną. Upewnij się też czy twój zasilacz nie jest za słaby, może brakuje mu trochę mocy na te bebechy. W sieci znajdziesz kalkulatory, które obliczą wymaganą moc zasilacza na twoje komponenty. Sprawdziłbym też dla pewności ducha kości ram. Na koniec sprawdź komputer pod kontem sterowników. Polecam program Driver Booster, sam znajdzie wszystko czego potrzebuje twój komputer, pobierze i zainstaluje. Jak byś chciał to mogę ci podesłać pełną wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...