Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do skinów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Znacie jakiś legalny program do skinów mówiąc legalny mam na myśli taki za którego nie dostanę bana i od razu mówię, ze Skinpreview odpada bo po prostu mi nie działa ostatnio. Z góry dzięki

8259114700795331298119.png

Opublikowano

łap :) http://mobaskins.com/skin-preview-league-skins-free/

Sam używam go 3 miesiące działa w 100% legit :D pisałem do rito spejalnie o to :) w tym programie masz również skiny tworzone przez graczy 

szybka lekcja używania :D

1. odpalasz lola

2. odpalasz program (prawem admina)

3. wybierasz który champ i skin ( klikasz "pobierz" za 1 razem )  i program działa na zasadzie że załaduje tylko jednego skina do aktualnej postaci (przykład graleś lee z skinem boksera a teraz grasz Vi demoniczną to musisz przestawić skina z lee na VI bo inaczej Ci nie załaduje..

4. jezeli zamkniesz lola poczym go otworzysz to pamiętaj że ten program musisz również zresetować

5. możesz grać w stylu ustawiasz skin który posiadasz a w programie ten który chcesz :)

6.i chyba na koniec ale ważne ŻEBYŚ SIĘ NIE PRZERAZIŁ JAK ODPALAJĄC PROGRAM WYSKOCZY CI REKLAMA W PRZEGLĄDARCE TO NORMALE PRZY ODPALANIU I ZAMYKANIU PROGRAMU :) 

JEŻELI POMOGŁEM TO POMPA Z FARCIKIEM MORDY

DLA TYCH CO BĘDĄ PŁAKAĆ DAM SS Z ODPOWIEDZI OD RITO ŻE ZA TEN PROGRAM NIE BĘDZIE BANÓW BO NIE WNOSI NIC INNEGO DO GRY NIŻ KOLOROWE PIXELE POSTACI .. xD

KUR$$$$$A EDIT NIE PRZECZYTAŁEM KOŃCÓWKI JAK CHCESZ PISZ GG TO CI TO ZROBIE :) NAWRT POWIEM CI CZEMU TAK SIĘ DZIEJE ŻE NIE DZIAŁA ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...