Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wczytywanie się mapy

JJ4U™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć, mam problem z H1. Mianowicie nawet na minimalnych ustawieniach mapa wczytuje mi sie strasznei długo przez co nie mogę zbytnio grać sam czy to z kolegami ponieważ zawsze spadam gdy oni już są w full wyposażeniu. Nie wiem czym to jest spowodowane. Czy ktoś też tak ma?

Gtx 1050, i5 7th gen

Projekt upadł.

Opublikowano
19 godzin temu, JJ4U™ napisał:

Czesć, mam problem z H1. Mianowicie nawet na minimalnych ustawieniach mapa wczytuje mi sie strasznei długo przez co nie mogę zbytnio grać sam czy to z kolegami ponieważ zawsze spadam gdy oni już są w full wyposażeniu. Nie wiem czym to jest spowodowane. Czy ktoś też tak ma?

Gtx 1050, i5 7th gen

W sumie nie wiem czym to może być spowodowane, mój kumpel miał o wiele gorszy sprzęt, a ma dokładnie ten sam problem. Reinstall był robiony? Naprawa plików? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
2 godziny temu, Creative napisał:

W sumie nie wiem czym to może być spowodowane, mój kumpel miał o wiele gorszy sprzęt, a ma dokładnie ten sam problem. Reinstall był robiony? Naprawa plików? 

Komp świeżutki zakupiony może z 2-3 dni temu max. Dodam, ze na początku nie było takich cyrków i mogłem normalnie grac ale po ostatnim patchu czy czymś to się popsuło.

Projekt upadł.

Opublikowano
34 minuty temu, JJ4U™ napisał:

Komp świeżutki zakupiony może z 2-3 dni temu max. Dodam, ze na początku nie było takich cyrków i mogłem normalnie grac ale po ostatnim patchu czy czymś to się popsuło.

Skoro jak mówisz nie było takich problemów na początku to widocznie musieli coś skopać z patchem. Poczekaj na jakieś łatki.

ezgif-com-effects.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mozesz zawsze w ustawieniach pc w msconfigu powiekszyc ilosc uzywanych rdzeni - pc bedzie smigac szybciej i moze to bedzie cos co pomoze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...