Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nie zaliczyło mi gry do odznaki z klucza do gry

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Nie dawno wygrałem gierkę Crawl na pewnym giveaway'u. Dokładnie wygrałem klucz do tej gierki. Gdy miałem już klucz wpisałem go w Steam i myślałem, że zaliczy mi to do odznaki kolekcjonera gier. Jednak co dziwne nie dostałem tego do odznaki jako kolejną grę a najważniejsze jest to, że nie zwiększyła mi się liczba gier. Nie wiem czy jest jakiś podział na klucze na Steam, że są klucze, z których gierka jest liczona do odznaki i czy są klucze, z których gry nie są liczone do odznaki czy po prostu są wszystkie takie same klucze co dają gry do odznaki? Proszę bardzo o pomoc! 

Opublikowano

Pewnie przez kilka dni miałeś możliwość testowania jakiejś gry i dodała ona Ci się do biblioteki. Na czas kiedy możesz coś testować ta gra jest liczona jako normalna. Dlatego może Ci się wydawać, że gra, którą teraz dodałeś nie została policzona, bo po prostu tamta wygasła. 

185241494535326637230.png

• 3 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...