Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na okradanie graczy online

puchateczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was wszystkich pytanie. jest może taki plugin który polega na tym, że skrzynki gracza można tylko okraść wtedy kiedy on jest aktywny na serwie. np. jeżeli gracz jest na serwie ale nie ma go u siebie w domku mogą go okraść, ale jeżeli go nie będzie a znajdą jego dom nie mogą zniszczyć jego skrzynek ani go okraść proszę o szybką pomoc

• Envqu zmienił(a) tytuł na Szukam pluginu na okradanie graczy online
Opublikowano
Dnia 23.10.2017 o 17:24, DziaDzia123123 napisał:

Chyba nie ma takiego pluginy xD:D  Możesz ogarnąć jakiś skrypt czy cos ale nie plugin haha 

Co w tym śmiesznego?

Raczej nie ma takiego pluginu. Możesz zlecić to jakiemuś programiście, nie powinno mu sprawić to problemu (na przykład mi :)). 

Opublikowano
1 godzinę temu, ScoreBoard napisał:

Co w tym śmiesznego?

Raczej nie ma takiego pluginu. Możesz zlecić to jakiemuś programiście, nie powinno mu sprawić to problemu (na przykład mi :)). 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na przykład TOBIE to sprawiało problem helpop lub tpa, wiec sie utkaj i już tu nie wypowiadaj.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
16 minut temu, ˈyøøniks napisał:

na przykład TOBIE to sprawiało problem helpop lub tpa, wiec sie utkaj i już tu nie wypowiadaj.

Próbujesz się ośmieszyć? Porównujesz kogoś początki do teraźniejszości..

Opublikowano
13 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

A ty niby lepszy? Nie jestem zwolennikiem @ScoreBoardale już samo to że współpracujesz z jordiim cię ośmiesza.

Opublikowano
8 godzin temu, Blackovskyy napisał:

A ty niby lepszy? Nie jestem zwolennikiem @ScoreBoardale już samo to że współpracujesz z jordiim cię ośmiesza.

A kto ostatnio kogo prosił o kod?

@topic

Osobiście polecam Xierip'a.

Możesz mu zlecić napisanie takiego pluginu, za $$

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Potrzebujesz własnego pluginy który będzie zapisywał skrzynki związane z UUID użytkownika i sprawdzał czy na serwerze jest użytkownik z danym UUID, dość prosty plugin więc łatwo możesz go komuś tutaj zlecić 

Opublikowano
22 minuty temu, firozovich napisał:

Potrzebujesz własnego pluginy który będzie zapisywał skrzynki związane z UUID użytkownika i sprawdzał czy na serwerze jest użytkownik z danym UUID, dość prosty plugin więc łatwo możesz go komuś tutaj zlecić 

Bzdura! Wystarczy obiekt User i Region.

Opublikowano
3 minuty temu, ScoreBoard napisał:

Region tak, używany do zapisu lokacji skrzynki o której wspomniałem.

Całego User'a nie trzeba dumpować :P

Opublikowano
Dnia 28.10.2017 o 20:16, ScoreBoard napisał:

A na co tu obiekt User?

Za bardzo nie wiem o co chodzi z pluginem, ale wystarczy mapka i obiekt region (lub zastapic czyms obiekt region)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...