Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ahri vs Azir vs Orianna

Kuzuari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam już 3k pz więc przydałoby się wybrać kolejnego champa do kolekcji, postawiłem na mida, która z postaci ma najlepszy potencjał do orania?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Azir jest bardzo trudny do grania, więc tak średnio.

Ahri jest dosyć prosta i efektywna, polecam najbardziej z tej trójki.

Orianna potrzebuje trochę grania ale jest dosyć dobra.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Orianna to przyjemny champ z nastawieniem na defensywę. Dla mnie bardzo dobre rozwiązanie, dla ciebie nie wiem- zależy od stylu gry. I to nie jest bullshit, coś w tym jest, bo grając orianną tyle samo gier co ahri, tą pierwszą grałem jak master tier a tą drugą jak marny gold. 

Opublikowano

Kupienie Azira jest tu najbardziej opłacalnym wyborem, nawet jeżeli nie będzie się go z początku ogarniało - oczywiście według mnie. Wymasterowany daje naprawdę dużo satysfakcji jak i przyjemności z gry, dla początkującego gracza może być sporym orzechem do zgryzienia ale jeżeli masz już jakieś obeznanie z grą to nie będzie tak trudny jak mawiają. 
Plusy:
- AOE
- Mobilność
- Dobry push
- Świetne inicjowanie 
- Przyjemny poke
- Bezpieczny champion (niczym Orianna)

Minusy
- Przynajmniej 2-3 itemy aby wyrządzić potężniejsze szkody (Słabe early)
- Wymagane minimalne zapoznanie z grą
- Wymaga minimalnego kontrolowania poziomu many oraz cooldownu na skillach w early

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...