Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting serwera Metin2

NemiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzie Dobly xD, szukam hostingu do SERWERA Metin 2 nie żadnego VPS itd. bo nie umiem tego używać... (Chce zrobić serwer publiczny :P)

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

• Ups... zmienił(a) tytuł na Hosting serwera Metin2
Opublikowano

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm.... a co jest lepsze na serwery publiczne? VPS czy Dedyk? i skąd takie coś wziąść xD jestem zielony w tym

Opublikowano
33 minuty temu, NemiYT napisał:

Dzie Dobly xD, szukam hostingu do SERWERA Metin 2 nie żadnego VPS itd. bo nie umiem tego używać... (Chce zrobić serwer publiczny :P)

11 minut temu, NemiYT napisał:

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm.... a co jest lepsze na serwery publiczne? VPS czy Dedyk? i skąd takie coś wziąść xD jestem zielony w tym

ja rozumiem, że każdy się uczy.. sam kiedyś zaczynałem ale skoro chcesz zrobić serwer publiczny, a nie potrafisz obsługi systemu  (freebsd) to temat jest bez sensu...

Jeżeli chcesz na kilka osób to VPS, a jak na kilkaset to już dedyk.

Taką maszynę możesz zakupić w 99999 różnych hostingach.

lubie-to-png.png

Opublikowano

jest jakiś poradnik ale jak zrobić na dedyku? (Używałem FreeBSD bo chciałem zrobić serwer metin 2 i zrobiłęm 1: Nie działało GM 2: Nikt nie mógł się zalogować bo wychodził błąd...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...