Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient łączy się z innym serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hej...
Pobrałem sobie pliki Cortiuma, grając wcześniej na serwerze postawionym na tych plikach (iCaria tzw.) 
Po edycji rootów itd. klient łączy się z serwerem ICARIA...
Rooty są zmienione, wszystko standardowo jak zwykle skonfigurowane. (serwer hamachi) Usunąłem wszystko co możliwe z dysku związanego z iCarią ;---;. Mimo to po odpaleniu wciąż wbijam na ten przeklęty serwer! Help!

4613f3c2a38d0d10gen.png

Opublikowano
10 minut temu, Ups... napisał:

Jeśli serwer nie istnieje jak client nadal może się z nim łączyć? xD

Serwer istnieje, to jest jakiś dedyk pvp (nie mój, ja na nim grałem tylko).
Nie mam pojęcia jak to się wciąż ze sobą łączy ;___;

4613f3c2a38d0d10gen.png

Opublikowano
1 minutę temu, _MC0Kuba0MC_ napisał:

Serwer istnieje, to jest jakiś dedyk pvp (nie mój, ja na nim grałem tylko).
Nie mam pojęcia jak to się wciąż ze sobą łączy ;___;

Nie wnikam dlaczego grasz na jakimś serwerze i tworzysz swój serwer na jednym cliencie. Widocznie client do połączenia się z serwerem nie wykorzystuje serverinfo tylko np. intrologin. Widocznie czegoś nie edytowałeś, tak ciężko jest przeszukać rooty?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Ups... napisał:

Nie wnikam dlaczego grasz na jakimś serwerze i tworzysz swój serwer na jednym cliencie. Widocznie client do połączenia się z serwerem nie wykorzystuje serverinfo tylko np. intrologin. Widocznie czegoś nie edytowałeś, tak ciężko jest przeszukać rooty?

Nie wykorzystuje jednego clienta...
Client z którego korzystam do robienia serwera jest pobrany z tematu Lajka, a ten który był od iCarii już dawno usunąłem, żeby nie było po nim żadnego śladu ;___;

@EDIT

Dobra, edytowałem intrologin i jakimś cudem były tam ip iCarii... nie wnikam skąd, ale dzięki wielkie za pomoc, masz lajczki <3

4613f3c2a38d0d10gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...