Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPL - pomocy

xSenD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, mianowicie moja licencja NPL wygasa za parę dni.

Według pliku licencyjnego wygasa o 00:00:00, ale nie jest podana strefa czasowa. 

Według jakiego czasu licencja wygaśnie?

Pozdro!

Opublikowano
2 minuty temu, muchomor321 napisał:

jak nie jest, przed 00 masz napisany miesiąc po angielsku. 30 dni przed wygaśnięciem automatycznie się przedłuża na kolejne 6 miesięcy, jeżeli się nie przedłuży to do nich piszesz 

Załóżmy, że się nie odnowiła...

Mam napisane że w październiku 29 o godzinie 00:00:00 kończy się licencja.

Chodzi mi o godzinę, według jakiej strefy czasowej jest ona sprawdzana np. czasu lokalnego lub innego na świecie.

Opublikowano

Godzina USA chyba, a czemu sie nie przedłużyło to nie wiem. Najlepiej będzie jak do teamspeak'a napiszesz, mi pisali że 30 dni przed wygaśnięciem się przedłuża. A jeżeli się nie przedłużyło to ich serwer miał problem z połączeniem się do twojej licencji przez co się czas nie przedłużył, napisz do nich w tej sprawie i obczaj co odpiszą

Aby się ze mną skontaktować:

https://grzyb.ovh/

Opublikowano

Nie robi, to serwer aktualizuje licencję, łączy się na porcie 2008 do accountingu ts-a i jak jest nowa licka to pobiera dane i zapisuje je w pliku - muszą być tylko nadane chmod-y do zapisu na pliku licencji dla użytkownika z którego uruchamiasz serwer ts3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...