Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzeslo

megatronek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam sie nad kupnem tego krzesla http://allegro.pl/diablo-x-player-fotel-gamingowy-obrotowy-kubelkowy-i6927593494.html

Jesli krzeslo mi nie wejdzie pod biurko to, czy oplaca sie kupowac?  Czy da sie grac na desce co sie wysuwa pod biurkiem na szynach? Miec tam klawiature i myszke? 

Wiem, ze nie ten dzial ale ciezko mi znalezc na telefonie, przepraszam za klopot

Ps. Jaka polecacie klawiature podswietlana z nie wysokimi przyciskami i myszke do 300 zl 

Opublikowano

To chcesz kupić krzesło czy fotel?

Znajdź wymiary i po prostu to zmierz, albo zmodernizuj biurko. Co do tej deski - to już kwestia indywidualnych preferencji. Dać się da, bo da się i na stojąco, pytanie na ile to wygodne.

Co do klawiatury i myszy, w tym budżecie jeżeli tak Ci zależy na podświetlanych farmazonach to nic ciekawego nie znajdizesz. Od siebie polecam podświetlaną myszkę Steelseries Rival, ale tutaj też wszystko najlepiej sobie obmacaj na żywo w jakimś sklepie, nie wiem jakie masz dłonie i co lubisz. Problem w tym, że po takiej myszce zostanie Ci stówa, a to za mało na sensowną podświetlaną klawiaturę do grania, ale być może spodoba Ci się chociażby coś takiego: http://allegro.pl/podswietlana-klawiatura-modecom-mc-800w-dostawa-i6897449805.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=ODczOGM4ZTEtNDJiOC00NDcxLWEzNzctYTE3ODc2ZDZjYmEyAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=133a06ff-1060-4395-be6a-5f20af4a2c2f

Opublikowano

Jeśli chodzi o fotele to jednak samemu trzeba pomierzyć, siąść i sprawdzić.

Co do podświetlanej klawiatury to osobiście mogę polecić Razer Deathstalker. Podświetlana na zielono z regulowaną jasnością, dobrze wyprofilowana i niskoprofilowana. Bardzo szybko reaguje, bez opóźnień. Obsługuje i Maci i Windowsa. Nie jest jakoś wybitnie tania ale moim zdaniem jak najbardziej warta swojej ceny.

Opublikowano

Krzesło ze sztucznej skóry odpada. Rozleci się w kilka miesięcy.

Na siłę nie szukaj "gejmingowego" stylu.

Ja bym na Twoim miejscu nie oszczędzał na siedzeniu, kupił coś porządnego z materiału+oparcie siatkowe.

Myszkę polecam Bloody A90

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

mam fotel ze sztucznej skóry i jakoś od 3 lat się nie rozleciało..... oczywiście że prawdizwa skóra jest lepsza, ale w moim przypadku wyygląda to w ten sposób , żę na prawdziwej skórze strasznie się poce a na sztucznej nie. więc co kto lubi. Skóra prawdziwa się wyciera co też nie wygląda zbyt fajnie :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano
Dnia 27.10.2017 o 16:58, paxonzzzz napisał:

mam fotel ze sztucznej skóry i jakoś od 3 lat się nie rozleciało..... oczywiście że prawdizwa skóra jest lepsza, ale w moim przypadku wyygląda to w ten sposób , żę na prawdziwej skórze strasznie się poce a na sztucznej nie. więc co kto lubi. Skóra prawdziwa się wyciera co też nie wygląda zbyt fajnie :)

CO xD Powiedz mi jak się można nie pocić na sztucznym materiale nie przepuszczającym powietrza, a na porowatej prawdziwej skórze, która przepuszcza powietrze już tak? To tylko napisać "XDDDDDDDDD"

Prawdziwa skóra się wyciera, a konserwacja jej wydłuża żywotność.

Sztuczny materiał skóropodobny pęka, co też nie wygląda zbyt fajnie xDDDDDD (Ale można dbać)

PS. O rozlatywanie się krzesła ze sztucznej skóry miałem na myśli, te wszystkie gejmingowe fotele, jak i niskiej klasy zwykłe. 

Do tego nieprzepuszczalność powietrza, pękanie. Fakt źle to ująłem.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano
Dnia 31.10.2017 o 12:28, Xcmer napisał:

CO xD Powiedz mi jak się można nie pocić na sztucznym materiale nie przepuszczającym powietrza, a na porowatej prawdziwej skórze, która przepuszcza powietrze już tak? To tylko napisać "XDDDDDDDDD"

Prawdziwa skóra się wyciera, a konserwacja jej wydłuża żywotność.

Sztuczny materiał skóropodobny pęka, co też nie wygląda zbyt fajnie xDDDDDD (Ale można dbać)

PS. O rozlatywanie się krzesła ze sztucznej skóry miałem na myśli, te wszystkie gejmingowe fotele, jak i niskiej klasy zwykłe. 

Do tego nieprzepuszczalność powietrza, pękanie. Fakt źle to ująłem.

Też, podłączam się do pytania - CO? Jak? Mój się kruszył już po kilku miesiącach, po roku na środku miał wielką dziurę a tyłek w lecie mi się na tym gotował. Mój wyglądał na  drogi, był drogi, ale jego jakość nie była proporcjonalna. Nie mniej dostałem, nie narzekam ale i tak siedzenie na nim jak było ciepło było mało komfortowe. Wolę, porządne materiałowe. I na fotelu nie ma co oszczędzać ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...