Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MythicMobs

darcik44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pluginem mythicmobs ,problem w tym że jak ustawie spawn Respa mob (Wilka) To respi się normalnie i w tym respie co z respi się wilk ,to miga postura tego wilka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o samo miganie moba w minecraft to nie problem pluginu lecz problem silnika/ustawien silnika. Żaden plugin raczej na moby nie wnika w widoczność sztucznego entity w minecraft. Masz coś źle ustawione w plikach ;). Chyba, że bardzo rozbudowany plugin, nie znam go lecz możesz poszukać w configu czy jest cookolwiek z widocznością lub limitem entity może być tak że serwer usuwa tego moba bo przekracza limit jaki ustawiłeś || jest standardowo ustawiony w silniku. W razie problemu zapraszam na skype "medzidahere"

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Opublikowano
16 godzin temu, Zethik napisał:

Jeśli chodzi o samo miganie moba w minecraft to nie problem pluginu lecz problem silnika/ustawien silnika. Żaden plugin raczej na moby nie wnika w widoczność sztucznego entity w minecraft. Masz coś źle ustawione w plikach ;). Chyba, że bardzo rozbudowany plugin, nie znam go lecz możesz poszukać w configu czy jest cookolwiek z widocznością lub limitem entity może być tak że serwer usuwa tego moba bo przekracza limit jaki ustawiłeś || jest standardowo ustawiony w silniku. W razie problemu zapraszam na skype "medzidahere"

Miganie jest tylko na niektórych mobkach np wilk a na zombie nie ma :)

Opublikowano
2 godziny temu, darcik44 napisał:

Miganie jest tylko na niektórych mobkach np wilk a na zombie nie ma :)

Zombie - monster

wilk - misc

(chyba tak mi sie wydaje)

gdzieś w silniku masz range widzenia mobów i limit ich. Podkrec to troche i zobacz co sie stanie

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...