Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-GameSpeak.pl - Stabilny Serwer TS3

elpatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XD1gd4K.png

TS-GAMESPEAK.PL - jest to nowy, w pełni darmowy serwer TeamSpeak3 tworzony z sercem przez cała naszą ekipę. 

Cały serwer jest bardzo prosty i łatwy do zrozumienia dla każdego, dostępne są automatyczne rangi rejestracyjne jak i kanały prywatne. Oferujemy również kanały specjalne oraz gildyjne. Więcej informacji na temat serwera u nas na Centrum Pomocy! :) 

Zachęcamy do korzystania z naszego serwera :) Pozdrawiamy @Administracja TS-GAMESPEAK

Opublikowano

Dziwi mnie czemu dodałeś reklamę, a twórcy tego "Goryla" czyli waszego loga nie podacie, owa grafika jest na licencji więc mogą was porządnie udupić ;)

Co do serwera to nie zachęcam ze wzgledu na niektóre osoby w administracji typu Masterix który ma upośledzenie umysłowe, dają bany za nic, przykładowo u mnie "Black Lista" za to że tylko wszedłem nawet na innym nicku ;)

Graficznie serwer brzydko wykonany, ikonki takie sobie, styl kanałów nie wyróżnia się niczym od pozostałych, jedynym plusem u was jest licencja NPL.

Jeszcze reasumując kiedyś staliście u Clouda którego serdecznie nie polecam i serwer został wywalony na kilka dni przez parę osób oraz rozsyłaliście IP innych osóbek co was wykreśla z listy neutral na Negativ.

Opublikowano
13 minut temu, xɘrtiz napisał:

Dziwi mnie czemu dodałeś reklamę, a twórcy tego "Goryla" czyli waszego loga nie podacie, owa grafika jest na licencji więc mogą was porządnie udupić ;)

Co do serwera to nie zachęcam ze wzgledu na niektóre osoby w administracji typu Masterix który ma upośledzenie umysłowe, dają bany za nic, przykładowo u mnie "Black Lista" za to że tylko wszedłem nawet na innym nicku ;)

Graficznie serwer brzydko wykonany, ikonki takie sobie, styl kanałów nie wyróżnia się niczym od pozostałych, jedynym plusem u was jest licencja NPL.

Jeszcze reasumując kiedyś staliście u Clouda którego serdecznie nie polecam i serwer został wywalony na kilka dni przez parę osób oraz rozsyłaliście IP innych osóbek co was wykreśla z listy neutral na Negativ.

Masterix z administracji poleciał, dziękuję za informacje. "Goryl" z loga był brany z templatu z czego nie wiedziałem, że jest na licencji. 

Przepraszam, ale u Clouda nigdy nie siedzieliśmy, musiałeś pomylić mnie z fighterem :) Pozdrawiam i dziekuje za informacje

Opublikowano
1 minutę temu, Detoxini napisał:

Masterix z administracji poleciał, dziękuję za informacje. "Goryl" z loga był brany z templatu z czego nie wiedziałem, że jest na licencji. 

Przepraszam, ale u Clouda nigdy nie siedzieliśmy, musiałeś pomylić mnie z fighterem :) Pozdrawiam i dziekuje za informacje

Jeśli nie stałeś to jak najbardziej przepraszam i cofam opinię na temat tego.

Tymczasowo neutral wobec serwera, życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu serwera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...