Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TsMulti.pl - Rozmawiaj z każdym ile tylko chcesz.

Nicole.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9872235_REKLAMATSMULTI.png

TsMulti.pl
›Doświadczona oraz miła administracja.
›Darmowe kanały.
›Specjalne Kanały dla klanów.
›Specjalne kanały dla YouTuberów.
›Specjalne kanały dla partnerów.
›Szybki i łatwy kontakt z administracją.
›Możliwość brania udziału w każdych eventach, które są organizowane często.
›Poznanie nowych ludzi.
›Miła atmosfera!
›Brak faworyzacji, każdy każdemu równy.
›Szansa na wysoką rangę.

»IP: TsMulti.pl / AllTalk.eu
»Sloty: 256.
»Online: Ciągle [24/7]!

Co możemy zaoferować?
›Miłą administrację, która w każdej chwili pomoże.
›Strefę dla twojego klanu.
›Strefę prywatną oraz strefę VIP i Premium.
›Muzyka 24/7.

Zapraszamy również do nawiązywania współpracy!!

Opublikowano

Podoba mi się wasza szata graficzna pod reklamę :p Jesteście w stanie napisać mi na pw kto ją wykonał? Bo bym zamówił.

Wracając do serwera, to polecam za względu na wyróżniające się pod względem stylistycznym grafiki, kanały ładnie ułożone jak dla mnie serwer godny polecenia :P <3

Opublikowano
21 godzin temu, xɘrtiz napisał:

Podoba mi się wasza szata graficzna pod reklamę :p Jesteście w stanie napisać mi na pw kto ją wykonał? Bo bym zamówił.

Wracając do serwera, to polecam za względu na wyróżniające się pod względem stylistycznym grafiki, kanały ładnie ułożone jak dla mnie serwer godny polecenia :P <3

Dzięki! Co do grafiki - nie pamiętam kto ją wykonywał. Złożyłam zlecenie na jednym z for o tematyce ts3 i ktoś ją zrobił. Nie pamiętam już nicku. :) 

Opublikowano
5 minut temu, Nicole. napisał:

Dzięki! Co do grafiki - nie pamiętam kto ją wykonywał. Złożyłam zlecenie na jednym z for o tematyce ts3 i ktoś ją zrobił. Nie pamiętam już nicku. :) 

Vekla - @Szymon..;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
6 minut temu, xFatal2 napisał:

To dobry podpierdolony styl ode mnie.

Nie polecam serwera takich ludzi to się powinno je*ać.

Najgorszy sort ludzi HTFU.

...

https://fsymbols.com/pl/klawiatura/windows/alt-kody/lista/ + https://ts3index.com/?page=generator

Rzeczywiście twoje. Symbole  są ogólnodostępne więc mam prawo do ich użytku. Sam wziąłeś je z internetu... Pozdrawiam.

Opublikowano
34 minuty temu, Nicole. napisał:

Czemu od razu po prezentacji mojego serwera zmieniłaś swoje spacery na takie:

AEqmXER.jpg

QYj8slM.jpg

Czemu cię w ogóle z kuchni wypuścili?

<21:10:28> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "「♚」Niki ツ"  to dobry ban.

#Edit2

Świetnie ale zrozum to że to jest 1:1 kopia z mojego teamspeak'a [te same długości znaków]

Byłem już parę razy na tym twoim serwerku widziałem jak to wygląda.

Chcesz wojny dla mnie nie ma problemu.

#Edit3

"Proszę zachować kulturę i mnie nie obrażać."

- Na szacunek trzeba sobie zasłużyć

"Jak od razu po twojej prezentacji bo nie rozumiem? Te symbole są od dawna dostępne w internecie jakbyś nie zauważył i nie ty jedyny masz pomysł na takowe. Przypomnę że każdy człowiek potrafi myśleć oraz tworzyć."

- Strony które podałaś są tylko narzędziami do tworzenia jak na przykład Photoshop więc dla mnie twój argument jest bezsensowny. 

A poza tym ludzie nie są tacy głupiutcy jak ty i się prędzej czy później domyślą, że zajebałaś styl :)

"Nie zaśmiecaj mi tematu bezsensownymi postami bo z twojej wypowiedzi, zwłaszcza z dolnej, wnioskuje że dojdzie do kłótni bo ciężko z taką osobą pogadać na poziomie."

- Oczywiście, że dojdzie do kłótni, bo ukradłaś mój styl. A ze mną bardzo łatwo się dogadać, chcesz pogadać odbanuj mnie wszystko sobie wyjaśnimy.

Pij rozważnie.

Opublikowano
Przed chwilą, xFatal2 napisał:

AEqmXER.jpg

QYj8slM.jpg

Po 1. Proszę zachować kulturę i mnie nie obrażać.

Po 2. Jak od razu po twojej prezentacji bo nie rozumiem? Te symbole są od dawna dostępne w internecie jakbyś nie zauważył i nie ty jedyny masz pomysł na takowe. Przypomnę że każdy człowiek potrafi myśleć oraz tworzyć. Nie zaśmiecaj mi tematu bezsensownymi postami bo z twojej wypowiedzi, zwłaszcza z dolnej, wnioskuje że dojdzie do kłótni bo ciężko z taką osobą pogadać na poziomie.

Pozdrawiam.

Opublikowano
22 godziny temu, xFatal2 napisał:

AEqmXER.jpg

QYj8slM.jpg

<21:10:28> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "「♚」Niki ツ"  to dobry ban.

#Edit2

Świetnie ale zrozum to że to jest 1:1 kopia z mojego teamspeak'a [te same długości znaków]

Byłem już parę razy na tym twoim serwerku widziałem jak to wygląda.

Chcesz wojny dla mnie nie ma problemu.

#Edit3

"Proszę zachować kulturę i mnie nie obrażać."

- Na szacunek trzeba sobie zasłużyć

"Jak od razu po twojej prezentacji bo nie rozumiem? Te symbole są od dawna dostępne w internecie jakbyś nie zauważył i nie ty jedyny masz pomysł na takowe. Przypomnę że każdy człowiek potrafi myśleć oraz tworzyć."

- Strony które podałaś są tylko narzędziami do tworzenia jak na przykład Photoshop więc dla mnie twój argument jest bezsensowny. 

A poza tym ludzie nie są tacy głupiutcy jak ty i się prędzej czy później domyślą, że zajebałaś styl :)

"Nie zaśmiecaj mi tematu bezsensownymi postami bo z twojej wypowiedzi, zwłaszcza z dolnej, wnioskuje że dojdzie do kłótni bo ciężko z taką osobą pogadać na poziomie."

- Oczywiście, że dojdzie do kłótni, bo ukradłaś mój styl. A ze mną bardzo łatwo się dogadać, chcesz pogadać odbanuj mnie wszystko sobie wyjaśnimy.

Fatal ale powiedz mi czemu ty się czepiasz o jakiś zasrany styl? 

Znaki są ogólnodostępne na stronach te które ty wykorzystujesz, jak narazie to bez podstawnie oskarżasz ich o kradzież ;)

Równie i dobrze podobny styl może wylądować u mnie na serwerze bo znalazłem na necie znaczki fajne i mi się to podoba.

Nie posiadasz na to żadnych praw autorskich więc proszę Cię nie ośmieszaj się już tyle bo to co ty i twoi "Koledzy" robią to jest parodia i śmiech na sali! Hah <3

@Nicole. powodzenia w rozwoju serwera ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, xɘrtiz napisał:

Fatal ale powiedz mi czemu ty się czepiasz o jakiś zasrany styl? 

Znaki są ogólnodostępne na stronach te które ty wykorzystujesz, jak narazie to bez podstawnie oskarżasz ich o kradzież ;)

Równie i dobrze podobny styl może wylądować u mnie na serwerze bo znalazłem na necie znaczki fajne i mi się to podoba.

Nie posiadasz na to żadnych praw autorskich więc proszę Cię nie ośmieszaj się już tyle bo to co ty i twoi "Koledzy" robią to jest parodia i śmiech na sali! Hah <3

@Nicole. powodzenia w rozwoju serwera ;)

Dziękujemy bardzo! Tłumaczyłam mu to przez godzinę, ale ciągle z tego co widać - uważa się za jakiegoś autora tych symboli. Są w internecie więc proste że mam do nich prawo. Co innego jakbym cały ts od góry do dołu skopiowała do siebie, wtedy można to nazwać kradzieżą, a nie że mam takie same znaczki, które są w internecie...

Opublikowano

Serwer jak serwer, każdy taki sam.

Co do serwera:

• szata graficzna ładna,
  • styl serwera to nie mój gust, tu tylko zależy kto ma jaki gust wyglądu,
  • z tego co widzę to macie automatyzację, za co leci +.

Można, polecić.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...