Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór clienta

Patytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej na takim, który dołączony jest do plików serwerowych, z których korzystasz, bo zakładam, że twoje nie są/będą.

Nie rozumiem jak mamy odpowiedzieć Ci na to pytanie?

74f31dbf1675f.jpg

• Ups... zmienił(a) tytuł na Wybór clienta
Opublikowano

Szukam takiego gdzie będę mógł wlepiac jakieś znalezione mapy / zbroje itd itp .. jakiś najbardziej popularny. I drugie pytanie mam co do freebsd ponieważ mam system 64 bitowy zmienia to coś ?

Opublikowano
4 minuty temu, Patytan napisał:

Szukam takiego gdzie będę mógł wlepiac jakieś znalezione mapy / zbroje itd itp .. jakiś najbardziej popularny. I drugie pytanie mam co do freebsd ponieważ mam system 64 bitowy zmienia to coś ?

Do każdego, tylko dopasuj go do plików tak abyś braków nie miał 

Opublikowano

Ok to sb pobiorę metin2 2010 schitzer. A drugie pytanie mam system 64 bitowy czy to zmienia coś postać rzeczy bo zauważyłem że FreeBSD jest jakiś pod 34 bit i 64 bit, jak byś kto coś powiedział na ten temat ;]

Opublikowano

Pamiętaj, że wersja binki w cliencie musi być zgodna z game.

18 minut temu, Patytan napisał:

Ok to sb pobiorę metin2 2010 schitzer. A drugie pytanie mam system 64 bitowy czy to zmienia coś postać rzeczy bo zauważyłem że FreeBSD jest jakiś pod 34 bit i 64 bit, jak byś kto coś powiedział na ten temat ;]

Zmieniać, zmienia, jednak póki co nie musisz się tym przejmować, a jeśli już korzystaj z 32 bitowych wersji FreeBSD.

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...