Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pad XBOX ONE działa bezprzewodowo z Windows 7?

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wie ktoś może czy pad od Xbox One działa bezprzewodowo z Win 7? Naczytałem się różnych opinii i sam już nie wiem. Mam zamiar kupić sobie owego pada + adapter(http://allegro.pl/xbox-one-adapter-odbiornik-windows-10-microsoft-i6826290336.html?reco_id=59657003-b38d-11e7-8046-0212be2e3b94), ale nie wiem czy warto wydawać 3 stówki, jak cholera wie czy to będzie działać.

76561198044354237.png

Opublikowano

Hmm, jednoznacznej opinii na ten temat w internecie nie znalazłem, mam kumpla grającego tak pod dziesiątką i całkiem możliwe, że działa tylko pod nią ze względu na tą integracje z xbox-one. Pamiętaj jednak, że aktualizacja do w10 jest nadal możliwa pod spełnieniem pewnych warunków: https://airyweb.pl/2017/09/03/darmowa-aktualizacja-do-windows-10/

Od siebie polecę wziąć pada z 360, najlepiej na kablu. Tani i najbardziej praktyczny interes, chyba, że aż tak bardzo drażnią Cię kable.

Opublikowano

Też polecam pada z 360, mam bez kabla i nie narzekam.

Jedyny minus to wymiana baterii raz-dwa razy na miesiąc.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na Czy pad XBOX ONE działa bezprzewodowo z Windows 7?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 18.10.2017 o 13:20, Xcmer napisał:

Też polecam pada z 360, mam bez kabla i nie narzekam.

Jedyny minus to wymiana baterii raz-dwa razy na miesiąc.

Popieram. 360 zdecydowanie lepiej śmiga, a przy tym na promocjach nowy za 100-120 zł się kupi.

Poza tym co do aktualizacji do Win 10 warto się pośpieszyć jeżeli jeszcze kogoś to interesuje bo się z tego wycofują :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...