Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała ekipa sieć serwerów do gier

ARmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam w planach uruchomienie sieci serwerów gier, biorę na siebie wszelakie opłaty związane z uruchomieniem oraz początkami serwera (wiadomo początki są najgorsze, potem wszystko zaczyna się kręcić)
Moja propozycja, to na początek uruchomienie następujących serwerów:

• Metin2
  • Counter-Strike: Global Offensive
  • Minecraft
  • Gra ViaWWW - W trakcie tworzenia zupełnie coś nowego w internecie

W tym temacie poszukuję osób chętnych do tworzenia serwera do gry Metin2 - Planowany start beta testów Grudzień

Zaczynamy zupełnie od zera więc potrzebna jest cała ekipa, maszyna jaką jestem w stanie zaoferować na rozruch serwera to:
Procesor: 3.6GHz
Ram: 32GB
Dysk: SSD
Jest do serwer dedykowany

• Game Mastera - Jedna odpowiedzialna osoba, która by panowała nad serwerem.
  • Pomocnik Web Mastera - Osoba odpowiedzialna będzie za wyszukanie błędów w stronach internetowych należących do sieci serwerów, oraz ewentualnej ich poprawy (w razie co służył będę pomocą).
  • Grafika sieci Serwerowerów - Tworzenie grafik obowiązkowo musi być dla niego przyjemnością!
  • Questera - Musi mieć ciekawe pomysły na zupełnie nowe Questy, serwer będzie zupełnie czymś nowym na rynku!
  • Client Mastera - Przy współpracy z technikiem oraz Questerem stworzy całą otoczkę dla gracza.
  • Technika - Grzebanie w kilometrach literek to jego pasja.
  • Map Makera - Zmienia czasami dziwne pomysły w zupełnie nowe tereny w grze!

Jeśli chcesz być częścią czegoś nowego, masz trochę wolnego czasu, chcesz zarabiać w przyjemy sposób zapraszam do kontaktu PRIV, lub pod tym tematem

Czekamy tylko na poważne oferty!

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...