Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Grafików, Questerów, Maperów, YT'berów, GM'ów

Triplee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , na wstępie zaznaczę że od dłuższego czasu pracuje nad serwerem metina , jak to bywa raz z pracą nad idzie lepiej raz gorzej . Przewiduję start na okolice listopada/grudnia , ale znając życie to się wszystko jeszcze może przesunąć w planach  .

Serwer który tworzę nie powstaje na zasadzie nafapania się ile można, pieniędzy i pozostawienia go na pastwe losu ( czyli 2-3 tygodnie ) , lecz na ciągłym i ciągłym go aktualizowaniu i ulepszaniu dla graczy . Serwer ma stać lata i zrobię wszystko by tak było .

We wcześniejszym poście w okolicach Maja jak mniemam pisałem o poszukiwaniu Team-u. 

Ale jak to życie rozlicza jak już do czegoś dochodzi , to albo kogoś niema albo wakacje ,albo czy to ja miałem napisać do cb . ( POZDRO DLA KUMATYCH)

Co mogę zaoferować : kasę , w zależności od pracy i jej jakości oraz ważności dla serwera , procenty z IS jak serwer ruszy i zaczną przychodzić dochody , itemy IS oraz stanowiska w całym projekcie aż po Team Speak .

Kogo poszukuje :

Grafika -do stworzenia strony panelu logowania oraz wyboru postaci .

Grafików do tworzenia reklam banerów oraz inny rzeczy które będą związane z serwerem itd

Questerów - przyznam się ze nie lubię w tym siedzieć i dobrze tego robić 

Maperów - tworzenie map jest czasochłonne i wymaga wielu poprawek od bugów 

YouTuberów 

Ludzi którzy przyprowadzą ze sobą ludzi na Ts oraz do gry , nie zostanę im dłużny 

Dodatkowo będę szukać Game Masterów , ale nie będę ukrywać że osoby które w znacznym zakresie pomogą stworzyć , upowszechnić ,rozsławić  serwer będą w pierwszej kolejności aby nim zostać 

Oraz osób które chcą się włączyć w działalność serwera 

Więcej info na GG

38710967

tenor.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuje Grafików, Questerów, Maperów, YT'berów, GM'ów
Opublikowano
12 godzin temu, Reygras napisał:

Najlepszy AF here, PW.

Kłamstwo, jesteś przeciętny :D

Udowodnij jakoś że jesteś najlepszy :D

Opublikowano
21 godzin temu, Reygras napisał:

Najlepszy AF here, PW.

nie widziałam żeby szukał kogoś od forum, poza tym - Algade jest lepszy, a ty mu możesz piENty polerować 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
7 minut temu, Evil Smile napisał:

nie widziałam żeby szukał kogoś od forum, poza tym - Algade jest lepszy, a ty mu możesz piENty polerować 

obaj są chuja warci ;ppp 

Opublikowano
3 godziny temu, Evil Smile napisał:

"Oraz osób które chcą się włączyć w działalność serwera" - można to podpiąć pod to, prawie. B)

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...