Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrałbyś na takim serwerze?

Annax16

Czy zagrałbyś na takim serwerze?  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś na takim serwerze?

• Tak
      5
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przychodzę z pytaniem czy zagralibyście na takim serwerze?

No ale jakim? Już piszę :)

Konkretnie miałby to być survival, oczywiście drop z rudy i cuboidy. Nie obędzie się bez jakieś specjalnej waluty, którą można albo kupić, albo zdobywać na eventach, ale będzie jeszcze jeden sposób - lochy.

Lochy będą polegać na tym, że masz parę poziomów i na każdym z nich jakąś falę potworów, co dwa poziomy jest boss, z każdego bossa wypada ileś tam tej specjalnej waluty. Oczywiście będzie można grać z kolegami albo samemu.

Na takim survivalu będzie jeszcze specjalny targ, na tym targu będą różne stanowiska, które będą mogli gracze wynajmować na jakiś czas w zamian za np. diamenty. oczywiście na takim targu administracja mogłaby robić licytację przedmiotów od ludzi którzy cheatowali, lub poprostu zostali zbanowani, oczywiście za odpowiednio niższą cene niż normalnie. 

Zapomniałem wspomnieć, że również planujemy stworzyć specjalne miecze i zbroje, które można również wydropić z lochów, takie miecze i zbroje będą miały różne nazwy no i też ciekawe enchanty :)

Chcielibyśmy też dać coś w stylu "podpisów" (nie wiem czy da sie to jakoś inaczej nazwać), każdy gracz może za odpowiednią cenę (tych zwykłych monet) stworzyć z jakiegoś itemku podpis, czyli np. "Pozdrawiam Cico" i dać jakiemuś innemu graczowi :)

Ogólnie chciałbym aby ten serwer jednoczył ludzi, ale to nie znaczy, że nie będzie np. turniejów typu 2v2 lub 1v1, ale to będzie tylko w ramach eventu/turniejów, no chyba, że kiedyś wprowadzimy takie areny.

Mamy jeszcze wiele pomysłów, które są bliskie zrealizowania (Mamy programistów), jeśli chcecie, możecie nawet podawać swoje pomysły?

I teraz powód napisania tego wątku: Czy zagralibyście na takim serwerze? (Ankieta) Jeśli nie, jaki tryb proponujesz? (Napisz pod postem) 

Pozdrawiam :)

Opublikowano
46 minut temu, _space_ napisał:

Nie rozumiem, Surival + Gildie + można zdobyć monety na eventach i w tych lochach? Bezsensu.

Nie, nie będzie gildii, będą kuboidy a to nie jest to samo :)

Kuboid jest dla jednego gracza, lub dla kilku jeśli komuś udostępnisz, poza tym nie wymaga on pierdyliarda itemów, jedynie note block, w dodatku można ich mieć 3. 

A te monety z eventów i lochów nie są takie zwykłe, znaczy są też zwykłe, ale je się zdobywa za osiągnięcia, wydobywanie itd. a te specjalne (jeszcze nie wiem jak je nazwać) to są takie "specjalne" monety, tylko że u nas możne je również zdobyć w lochach, poprzez handel lub uczestniczenie w eventach, nie są to typowe monety pod pieniądze, aczkolwiek jak ktoś potrzebuje, można też kupić prawdziwymi pieniędzmi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 23.10.2017 o 17:54, majk00 napisał:

Oj annax16, po banie na brodaci.net zabierasz ten pomysl w 80% no niezle, polecam xD

Że co? xD Jakim banie? Jak ja nawet na tym serwerze nigdy nie grałem XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...