Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12][Inne] SkypCraft

Remessis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwarcie serwera nastąpi dnia 21.10.2017 (Następna sobota) o godzinie 18:00  , Serdecznie Zapraszamy !

IP : skypcraft.mygs.co

Nasz Discord -> https://discord.io/SZTOS

Zwiększono ilość slotów do 200 !

reklama-skypcraft.png     \/ O SERWERZE \/

Pomysł na nasz serwer wziął się z zamiłowania do samej gry i serwerów Minecraft.

Same edycje serwera nie były publiczne , otóż był on na początku dla 'prywatnych zabaw' , a To było 7 lat temu !

Kilka miesięcy temu powróciłem do tego nigdy nie nudzącego się sandboxa i z przyjacielem zaczeliśmy grać na pewnym serwerze , zapytacie pewnie "Jaki to ma związek?" . Otóż kiedy na niego wszedłem dostałem bardzo intensywnego przypływu pozytywnych emocji. Społeczność przywitała mnie gorąco i dała zachęte do dalszego działania.

Ze swoimi '"umiejętnościami" mogłem zawitać na wysokim szczeblu w Administracji , i kiedy już osiągnąłem poziom gdzie nie ma limitów uświadomiłem sobie :

"A co by gdyby z Przemkiem (przyjacielem z początku opisu) dali życie naszej nowej społeczności i dzięki której utworzymy nowe wspomnienia i przeżycia ? "

Z taką myślą przewodnią stworzyliśmy naszego SkypCrafta

Zapraszamy na wspaniałą przygodę !

Dodano tryb - Parkour

WKRÓTCEBattlefield

reklama-skypcraft.png

Opublikowano

150 slotow na tyle trybow? macie jakies reklamy? nie wciskajcie mi kitów że serwer jest robiony z pasji bo teraz to kazdy serwerek oczekuje na pieniądze. 

Opublikowano
19 godzin temu, SpisN napisał:

150 slotow na tyle trybow? macie jakies reklamy? nie wciskajcie mi kitów że serwer jest robiony z pasji bo teraz to kazdy serwerek oczekuje na pieniądze. 

Sloty są optymalne i mogą ulec zmianie, jeżeli na serwie będzie grało dużo ludzi napewno zwiększymy ich ilość . 
     Naszą jedyną reklamą jest właśnie ta na forum. 
     Jeżeli myślisz że nie jest robiony z pasji , nie musisz. Oferta kupna jakichkolwiek przedmiotów jest bardzo mała , bo skupiamy się na wydajności tego serwera , cały ten czas poświęcony jest pluginom , budowlom itp. 
     Więc jeżeli zraża Cię nasz serwer i coś Ci się nie podoba , proszę zachowaj to dla siebie. Chcemy aby społeczność na naszym serwerze była pomocna , i dobrze się bawiła grając w te (moim zdaniem ) bardzo fajne tryby :) .

~Delisky

Opublikowano
32 minuty temu, eStarter napisał:

Nie polecam tego serwera. Admini nie grają fair i używają komend typu /fly aby uzyskać przewagę nad innymi graczami, mimo próśb, aby przestali.

Jest to niesubordynacja naszej ekipy... Nie był to admin lecz pan który sobie pozwolił na za wiele, ponieważ pomaga nam w sprawach serwera . Przepraszamy za problem i gwarantujemy że już się to nie powtórzy. Dziękujemy za opinię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...