Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości zalogowanie się do Google

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy w dobrym dziale, ale napiszę.

Właczyłem sobie jak zwykle opere po zamknieciu gry i wyskoczyło logowanie do google. Ok. Wpisuje maila i nic. Chce zalogować się na gmaila to samo, klikam zaloguj,wpisuje maila klikam dalej, i nic sie nie dzieje.

Również na chromie i edge to samo.

Przywróciłem system o 4 dni do tyłu i nadal to samo. Na telefonie i laptopie wszystko nadal działa.

Dziś wszystko było ok, grałem w jakaś gre, wyłączyłem, wchodze w opere, w youtube i od tamtej pory to samo ciagle, mimo restartów i przywrócenia systemu.

Na google same wyniki jakiegoś logowania do google play. Nic treściwego.

U mnie po prostu klikam dalej po wpisaniu maila i nic sie nie dzieje, tylko przycisk dalej ma animacje po nacisnieciu i to wszystko co sie zmienia...

Opublikowano

Wyglądało właśnie na certyfikat. Jak pisałem czysczenie przegladarek nic nie dawalo,instalowanie nowych ktorych na tym dysku nigdy nie mialem etc. Przywracanie systemu. Ja sie nie bawiłem, zawsze uważam co, skąd i jak instaluje,odznaczam co moge etc.

Grałem sobie, potem chce sprawdzić znowu youtube i nie jestem zalogowany i nie moge sie zalogować.

Pomogło mi ściągnięcie jakiegoś HDW czy HDP cleaner, jakos tak. Skanowanie,usuwanie i wszystko działa. Jakiś przeglądarkowy wirus czy jakoś tak(nie pamiętam). W każdym bądź razie pewnie działał na wszystkie przeglądarki oprocz IE... A jedyne co instalowałem to google chrome dla testu. Wiedziałem ,że to największy syf...

No nic. Program pomógł, usunął ten syf, niewidoczny przez revo, ccleanera etc.

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na Brak możliwości zalogowanie się do Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...