Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po raz kolejny FunnyGuilds

Yankes212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Piszę tutaj chociaż wiele osób miało ten sam problem co ja .Szukałem w internecie googlowałem szukałem innych wersji kombinowałem nic nie działało ale przejdę do sedna tematu .

Silnik : Spigot - 1.8.7 -RO.1  Java: 8  Wersja serwera : 1.8.8

Posiadam plugin FunnyGuilds  i nie działa mi TAB pobrałem : funnyguilds-mc1.9 (pobierałem też starsze)  + FunnyTab.v1.1.2 + ProtocolLib  .

Już się meczę nie wiadomo ile czasu ale nie potrafię ogarnąć tego.Testowałem plugin NovaGuilds + NorthTab i wszystko działało (cały tab).

Gdy instaluje FG komendy wszystkie działają mogę założyć gildie itp tylko ten TAB nie działa.

Czemu nie używam NovaGuilds skoro działa?

Używałem pluginu NG ale teraz chciałbym otworzyć serwer z pluginem FG.

Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedzi.

Opublikowano
3 godziny temu, Pchelkaaaa napisał:

czy mógł by ktoś dać config do funnyguilds pod serwer pvp

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Przestudiowałem 3 razy ten temat i nadał nie ogarniam ;-;.

Pobrałem ten link nawet z tego linku FG zainstalowałem  zrestartowałem serwer i nic. Zajrzałem do configu i był tab wyłączony .Zmieniłem cnf reset serwera nic.

Zobaczyłem README.md i okej jest tam link do pobrania tego fg  "[**Unofficial fork for 1.8+ versions (tested)**] https://github.com/TheMolkaPL/FunnyGuilds/releases) ja to już pobierałem i z tym FG tab nie działa .Nie mam pojęcia może ja to źle robię i najwyżej potrzebuje dodatkowego wytłumaczenia :(. to równiez pobierałem https://github.com/kacperduras/FunnyTab .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...