Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Administratorów, Budowniczych oraz Sponsorów - MiniGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nazywam się Łukasz. Niedawno postanowiłem, że zajmę się tworzeniem serwera MiniGames na wersji 1.9+ z autorskimi trybami i nie tylko..

Na serwerze znajdą się tryby takie jak: Blitz SG, Sky Wars, Lucky Islands, Levels PVP i nie tylko! Każdy znany już tryb zostanie "zrobiony" od początku i będzie się różnił od tych, które są na innych serwerach. Zostaną dodane do niego różne nowości, których nigdzie nie spotkacie przez co każdy tryb na naszym serwerze będzie unikalny.

Poszukuję osób na stanowiska:

• Administrator,
  • Budowniczy,
  • Sponsor,

Czego oczekuję - Administrator/Moderator:

• Chociaż wiek nie gra roli, to chciałbym aby każda osoba ubiegająca się o stanowisko miała ukończone 14 lat,
  • Znajomość podstawowych komend, doświadczenie w prowadzeniu serwera,
  • Sumienne wykonywanie swoich obowiązków,
  • Kultura osobista,

Co oferuję - Administrator/Moderator:

• Ranga na serwerze (każdy tryb)
  • Szybki kontakt poprzez Skype/Steam/Telegram
  • Miła atmosfera

Kontakt:

Jeżeli chodzi o rangi takie jak Budowniczy, czy Sponsor - jest to kwestia indywidualna dla każdego, więc proszę po prostu napisać do mnie.

banner.jpg

Opublikowano

Moge Ci pomóc w kwestii sprawowania władzy nad serwerem jako administrator. Doświadczenie spore posiadałem kilka lat do tyłu z ekipą serwer gdzie prawie cały czas serwer stał 60/60 tryb serwera był freebuild+działki do tego minigry. Komendy ogarniam b. dobrze. Jeśli interesuje Cię moja propozycja pisz pw na forum. Jeśli serwer będzie w miare ogarnięty +twoja kultura wypowiedzi i stosunek do pracy będzie nie nagganny mogę zaoferować ze swojej strony pomoc finansową. 

Dziękuję za uwagę!

Kontakt Steam: Regulus

http://steamcommunity.com/id/reguliusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...