Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiety na mix disolve b ,s już nie działaja

cmspos??b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie ktoś wysłał je do k2 i zostały zablokowane . Tylko tym pogorszył już i tak kiepską sytuacje gry bo paczek w grze jest od cholery ale nie ma komu je rozmieniać ^^ .

Opublikowano

I bardzo dobrze, niech wszystko zablokuja w pizdu to wroci do gry 70% globala co odeszlo.. <_< w tym ja i gra bedzie super a jeszcze lepiej jakby byl reset to gra wygladala by jak w roku 2004 tylko bardziej rozbudowana <.< napewno masa ludzi by znow chciala grac, wrocilby caly klimat tamtych czasow.

2006-2010

Opublikowano
I bardzo dobrze, niech wszystko zablokuja w pizdu to wroci do gry 70% globala co odeszlo.. <_< w tym ja i gra bedzie super a jeszcze lepiej jakby byl reset to gra wygladala by jak w roku 2004 tylko bardziej rozbudowana <.< napewno masa ludzi by znow chciala grac, wrocilby caly klimat tamtych czasow.

według mnie to gol do własnej bramki bo mm nie rozmienią masę blesów a paczek jest tyle że tylko tym pakietem można było je rozmienić .A teraz to po 20 osób stoi na rynku chce blesy rozmienić a nikt im i tak nie rozmieni .Gdyby za tym posunięciem dupe bless było by zablokowane to byłby dobry pomysł .Gra od zera byłaby dobrym pomysłem bo każdy by miał równe szanse jeśli połatali by wcześniej wszystkie bugi ale według mnie to nie realne .

Opublikowano

Nie realni sa ci ludzie, to dexjuko co ma 15 lat potrafilby wszystko zablokowac w cholere i nawet autobuff by nie chodzil a cala masa "tych super wykwalifikowanych programistow" nie moze.. to jest poprostu olewanie sprawy oni siedza calymi dniami na dupie zra paczki z kawa tyja na krzesle i tacy leniwi sa ze myszka nie chce sie im nawet ruszac, zal w dupie sciska jak slysze o firmie jaka jest K2 Network - to chyba najgorsza firma o jakiej kiedykolwiek slyszalem, niech lepiej pujda zalozyc firme zbieraczy puszek a nie tak fajne mmorpg rozwalili w 3 pizdy tymi swoimi exp eventami (no w grze chyba chodzi o to zeby expic i ogolnie grac miec czas na wszystko a nie w miecha max lvl bic T_T) i tymi swoimi zasranymi drop eventami (lol 1 walentynkowy event lecialy z serduszek wingi 2nd ktore w tamtych czasach kosmicznie kosztowaly oraz divine bronie) a o supporcie dla graczy i radzeniu sobie z cheaterami to juz wole nawet sie nie wypowiadac... ogolnie K2 Network to niekompetentni ludzie ktorzy wogole nie powinni posiadac licensji.

2006-2010

Opublikowano

Podzielam waszą opinie...

A,i nie pisze się "K2 Network" tylko "K2 NotWork"!

Ktoś mógł by się wziąść,kupić licencje od K2 i zrobic:

Emo! Albo jakaś inna nazwa,w każdym razie coś a la "Europe Mu Online" <- i wszyscy byli by zadowoleni...

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Chyba ktoś znalazł sposób na rozpakowanie bo rozpakowuje każda ilość paczek souli blesów po 20b . Wiec nie wiem pewnie ktoś pewnie jakiś nowy pakiet wynalazł .Jestem pewny ze na tym forum się nim nie podzieli bo za dużo jest tu ludzi co do k2 to wyśle .Tamte pakiety były już długo na innym forum i nikt ich nie zablokował wystarczy wystawi na mpc i już ich nie ma ^

Opublikowano
Podzielam waszą opinie...

A,i nie pisze się "K2 Network" tylko "K2 NotWork"!

Ktoś mógł by się wziąść,kupić licencje od K2 i zrobic:

Emo! Albo jakaś inna nazwa,w każdym razie coś a la "Europe Mu Online" <- i wszyscy byli by zadowoleni...

europe mu to bylo by malo graczy bo wiekszosc graczy z globala stanowi ameryka :P

2006-2010

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ah... czyli kolejna niekompetencja k2... przepraszam ze pytam ale jakis pol roku temu gralem na globalu i bylo wszystko ok co do paczek a co teraz sie dzieje ?

jak mam paczke b+3 ? pojde do lahapa i nie bede mogl rozpakowac czy o co chodzi? czy rozpakuje a blessow nie bedzie? pozdro

Opublikowano

^.^ czyli te wszystkie blesy praktycznie nie maja sensu bycia poki go znowu nie wstawia ;/ ... lol ale myslicie ze jak bedzie zmiana na s3 znow go dadza jest sens np kupic troche blessow na zas z np. allegro?