Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pasek Sie Nieladuje

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ten co wcześniej wszystko zaczęło się od kiedy kiedy doszła mapa ta jungle włączam wr na początku ściąga sie te 1,3 mb klikam ok czekam 10 sec paski juz sa załadowane nic sie nie laduje ani nic robilem reinstala usunąłem rejestr ccleanerem przepościłem przez fire walla i to samo w kółko

Opublikowano

Nowa instalka z WarRock.net i wyłącz antywirusa przy instalowaniu ponieważ jakiś plik wykrywa jako wirus i go ciągle usuwa.

76561198090890807.png

Opublikowano

1 niemam anty wira ściągnąłem ta instalke z gamers first live i mam to samo a moze to wam cos moze pomoc znaczy mi kiedys miałem to samo z 4stroy znaczy mam dotąd kiedyś zostawiłem kompa z wr upada i ściągnął sie 1 partt ale miałem prędkość 1kb 0,5 kb i czasami przerywało połączenie

Opublikowano

sciagnij ze strony warrocka na big download to ma taki avatar z sumo xDD to jest bardziej zaufane

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...