Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem i webmasterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i witajcie,

Jako, że na rynku zastałem niedosyt dobrych serwerów typu HARD wychodzę z propozycją "nagrodzenia" w postaci sponsoringu projekt bądź zespół ludzi, którzy podejmą się współtworzenia jakże epickiego serwera z lat 2011/2012 czyli lat okresu świetności metin2. Dodam, że jako programista web zajmę się wszystkimi sprawami dot. webmasterki + dodatkowo co za tym idzie, mój portfel nie należy do tych cienkich więc z reklamą także nie będzie problemów.

Oczywiście jeśli w grę wchodzą pieniądze i to nie małe dla niektórych, mam również pewne wymagania.

Wymagam między innymi:

• Jakiegoś zakończonego projektu, który się powiódł bądź projektu, który już jest w trakcie prac (nie chciałbym sponsorować kolejnego niewypału);
  • Zgranego jak i dorosłego oraz odpowiedzialnego zespołu (w grę wchodzą pieniądze czyli co za tym idzie odpowiedzialność karna oraz cywilna);
  • Zaangażowania (projekt z założenia nie ma być chwilowy);
  • Doświadczenia i obeznania;

Jeśli spełniasz te punkty pisz śmiało - preferuję kontakt mailowy, aczkolwiek kontakt poprzez PW też jest dopuszczalny.

Kontakt ze mną:

• Mail: [email protected]
  • FB: fb.com/maqsiak
  • GG: 35850475 (rzadko na nim jestem)
  • PW na forum

Co do reszty to myślę, że się dogadamy.

Pozdrawiam i liczę na dobrych współpracowników.

~ Jeśli chcesz zrobić coś dobrze, zrób to sam ~

~ Sky is the limit ~

wE1yDhT.png

• Ups... zmienił(a) tytuł na Zostanę sponsorem i webmasterem
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...