Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online - duża liczba cheater'ów

Kaori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy rockstar robi coś w ogóle z tymi imbecylami? Na każdej sesji jest jakiś cziter który niszczy gre.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Z takim pytaniem to już do R*. Ogólnie to często R* wydaje takie jakby mini-update'y, które uniemożliwiają używanie starych cheatów, dopiero nie wyjdą nowe. 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi się, że R* zrobi falę banów pod koniec grudnia, ale małe prawdopodobieństwo. jak na razie to R* ma gdzieś blokowanie witryn typu moneylobby i blokowanie kont. 

2 miesiące temu wysłałem wiadomość do R* w sprawie nielegalnej witryny moneylobby. Odpowiedzieli mi, że wyślą sprawę do pomocy technicznej i na tym koniec. A zgłoszeń było na pewno dużo więcej wcześniej. Do tej pory nic z tym nie zrobili, a twórca dalej ciągnie gotówkę z ludzi.

Opublikowano

Być może, że tak jest. R* banuje a czitery kupują kolejne wersje pudełkowe bądź cyfrowe i tak w kółko przez co zwiększa się sprzedaż i oczywiście przychód. Jeżeli ja zostałbym zbanowany to kupiłbym znowu tą samą grę ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cheaterów jest naprawde dużo i trudno jest pracownikom Rockstar to wszystko ogarnąć. Według mnie powinni zrobić jakiegoś lepszego Antycheata. Polecam grać na konsoli jak ktoś ma bo tam mniej cheaterów jest (prawie w ogóle ich nie ma). Myślę, że kiedyś cheaterzy odejdą od tej gry, bo będą mieli już wszystko wykupione. Póki co Rockstar coś robi z tymi cheaterami, ale nie daje to żadnych efektów. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To co się odwala dowodzi dwóch rzeczy. Pierwsza to, że Rockstar nie jest przygotowany na "mmo", które stworzyli pod względem zabezpieczeń. Dwa ludzie mają dosc patchy pod kupowanie shard cardow. Ceny pojazdów są absurdalne do zysków w grze.

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na GTA Online - duża liczba cheater'ów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...