Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nauka prawa jazdy

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W styczniu zabieram się za prawo jazdy bo już prawie rok zwlekam z tym. Ogólnie nie interesuję się samochodami, mało co mnie kiedykolwiek one obchodziły. Miałem kilka jazd z moim ojcem no i nie jest źle bo sam widzę po sobie że ogarnę to (gorzej ze znakami i rozjebanymi skrzyżowaniami ale to mniejsza) ale najgorzej wkurwia mnie dodawanie gazu i obsługa innych pedałów. A mianowicie pewnie każdy miał z tym styczność. Dodaję gazu stopą nie całą nogą. Po kilku minutach jazdy cała stopa mnie napierdala jakby ktoś młotkiem w nią walił bo napinam mięsnie między nogą a stopą i w ten sposób nie wiem czemu staram się kontrolować ilość gazu. Jakieś porady jak sobie z tym radzić i jakieś inne porady na przyszłość?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 9.10.2017 o 15:17, cola! napisał:

Ogólnie nie interesuję się samochodami, mało co mnie kiedykolwiek one obchodziły

To po co tracisz czas i chcesz prawko, żeby tylko mieć? Szkoda pieniędzy. Po drugie nauczyć to ma Cie instruktor a nie ojciec...

Opublikowano
17 godzin temu, anonim7777 napisał:

To po co tracisz czas i chcesz prawko, żeby tylko mieć? Szkoda pieniędzy. Po drugie nauczyć to ma Cie instruktor a nie ojciec...

Bo bez prawka jak bęz ręki a całe życie nie będę autobusami jeździć. Weź tu nawet dziewczynę wyrwij jak zobsczy że prawka nie masz. A ojciec nauczy mnie jakiś poddtawowych rzeczy żeby mieć jakieś pojęcie chociaż minimalne 

Opublikowano
4 godziny temu, cola! napisał:

Bo bez prawka jak bęz ręki a całe życie nie będę autobusami jeździć. Weź tu nawet dziewczynę wyrwij jak zobsczy że prawka nie masz. A ojciec nauczy mnie jakiś poddtawowych rzeczy żeby mieć jakieś pojęcie chociaż minimalne 

Zawsze jakaś pomoc jest od strony ojca, ale na wykładach / jazdach ogarniesz wszystko..

76561198375594763.png

Opublikowano
6 godzin temu, cola! napisał:

Jak szukasz pustej laski która leci na auto, to faktycznie nie wyrwiesz. 

Opublikowano
1 godzinę temu, anonim7777 napisał:

Jak szukasz pustej laski która leci na auto, to faktycznie nie wyrwiesz. 

Nie szukam pustej laluni typowej blachary ale co to za facet bez samochodu w tych czasach? Myślę że w tych czasach jeżeli ma się pieniądze i możliwość to powinno się mieć auto. Dziewczyna chce pojechać do galerii w niedzielę dajmy na to przykład albo po coś innego a to no to masz tu kasę na autobus jedź sobie... weż pomyśl czasami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...