Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można jakoś odbanować konto ?

nevil112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, DiabloXPL napisał:

Można dostac ub po roku czasu napiszesz, że przez ten rok się poprawiłeś itd. Imo 65% szans na ub wtedy jest.

Pierwsze słyszę xD Ban permanentny to ban permanentny, proste :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
12 godzin temu, DiabloXPL napisał:

Można dostac ub po roku czasu napiszesz, że przez ten rok się poprawiłeś itd. Imo 65% szans na ub wtedy jest.

Nigdy takiego czegoś nie było i nigdy nie będzie, skąd masz taką informacje?

Opublikowano
23 godziny temu, DiabloXPL napisał:

xD Nie ma takiej opcji na UB, ostatnio UB dostawali cheaterzy ale flame nie jest brany pod uwagę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
3 minuty temu, Creative napisał:

xD Nie ma takiej opcji na UB, ostatnio UB dostawali cheaterzy ale flame nie jest brany pod uwagę.

ub cheaterom ? O_o

Opublikowano
Dnia 9.10.2017 o 08:05, PatrykExTrEmE napisał:

Nigdy takiego czegoś nie było i nigdy nie będzie, skąd masz taką informacje?

Widzę, że kolega wyżej odkopał temat, więc może się wypowiem.
Jeżeli otrzymałeś perma za "flame" to nie licz na unbana. Nie ma i nie będzie takiej możliwości - wiem z autopsji. Około rok temu moje konto zostało zablokowane na stałe za negatywne nastawienie. Odwoływałem się 2 razy, ostatnio robiłem to jakieś 2 tygodnie temu i za każdym razem otrzymywałem negatywną dla mnie wiadomość. Teksty typu "poprawiłem się, jestem grzecznym graczem" itp, na Riot nie działają, więc nawet się nie wysilaj. 

maybenow.png

Opublikowano
15 godzin temu, Husoc napisał:

Widzę, że kolega wyżej odkopał temat, więc może się wypowiem.
Jeżeli otrzymałeś perma za "flame" to nie licz na unbana. Nie ma i nie będzie takiej możliwości - wiem z autopsji. Około rok temu moje konto zostało zablokowane na stałe za negatywne nastawienie. Odwoływałem się 2 razy, ostatnio robiłem to jakieś 2 tygodnie temu i za każdym razem otrzymywałem negatywną dla mnie wiadomość. Teksty typu "poprawiłem się, jestem grzecznym graczem" itp, na Riot nie działają, więc nawet się nie wysilaj. 

No a znam sytuację, gdzie odbanowali typa, który cisnął na bolu xD 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...