Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csgofast.com - scam czy uczciwa oferta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, chciałem się dowiedzieć czy ktoś gra na tej stronie i wypłacał skiny. Sam chciałem wypłacić, ale obawiam się o środki w portfelu Steam. Czy bot może mi zabrać środki portfela Steam przy akceptacji oferty odebrania skina?

Opublikowano

czekaj co xD

nie da się zabrać pieniędzy z portfela steam, musieliby mieć dostęp do konta, a i tak by mogli jedynie gifty gier dzięki temu kupić

strona legit, wpłacałem i wypłacałem tam już pewnie z 200$ razem

tenor.gif

Opublikowano

Czyli bez obaw mogę przyjmować oferty i zbierać punkty na kolejne skiny? I przy okazji skoro tyle tam grasz czy za dodanie do nicku na steam nazwy strony są jakieś bonusy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CSGOFAST.com? Dobrze mówie? Przecież tam nie musisz wpłacać, żeby wypłacić. Sam wpłacałem, pograłem, wypłacałem. Ogólnie spoko stronka, polecam Ci ją. W dodatku masz dziennie 10 centów ( max 15 odbiorów ).

@EDIT

Nie musisz dodawać do nicku nic, aby odebrać dzienne coinsy.

Take it easy my friend

Opublikowano
Dnia 8.10.2017 o 16:45, Dienga napisał:

Czyli bez obaw mogę przyjmować oferty i zbierać punkty na kolejne skiny? I przy okazji skoro tyle tam grasz czy za dodanie do nicku na steam nazwy strony są jakieś bonusy?

nie ma

tenor.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 8.10.2017 o 14:30, Dienga napisał:

Tak jak w temacie, chciałem się dowiedzieć czy ktoś gra na tej stronie i wypłacał skiny. Sam chciałem wypłacić, ale obawiam się o środki w portfelu Steam. Czy bot może mi zabrać środki portfela Steam przy akceptacji oferty odebrania skina?

Nie może tego zrobić. Stronka jest uczciwa. Grasz zbierasz coinsy wybierasz jaki skin chcesz (Pod warunkiem, że zagrałeś ilością monet będącymi wartością tego skina przykładowo skin kosztuje 80 to jak obstawiłeś w zakładach łącznie 80), wypłacasz i masz. 

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Csgofast.com - scam czy uczciwa oferta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...