Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brak dmg jako adc

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio grajac adc mam caly czas wrazenie ze moj adc jest totalna poraazka. Ogladalem ostatnio turniej gdzie typek gral twitchem (tak wiem ze nie jestem gwiazda e spotu) ja poszedlem identyko buildem, on wygrywal kazde trejdy, na kilka strzalow praktycznie mial kazdego a ja.... ciezko nawet przecwnego supporta zdmuchnac. Czy wie ktos moze o co chodzic?

u1lc.png
Opublikowano
1 godzinę temu, Loth Sugan napisał:

Witam, ostatnio grajac adc mam caly czas wrazenie ze moj adc jest totalna poraazka. Ogladalem ostatnio turniej gdzie typek gral twitchem (tak wiem ze nie jestem gwiazda e spotu) ja poszedlem identyko buildem, on wygrywal kazde trejdy, na kilka strzalow praktycznie mial kazdego a ja.... ciezko nawet przecwnego supporta zdmuchnac. Czy wie ktos moze o co chodzic?

Pokaż runki, masterki i build (najlepiej całą grę), przeanalizuję.

Opublikowano

Najprawdopodobniej support miał więcej armora, niż ten na turnieju, a Ty miałeś inne masterki i runy, co w early ma już jakieś znaczenie. Co do dalszej części gry, uczestnik turnieju zapewne wyprzedzał enemy w goldzie (szybciej farmił i zabijał), więc dmg robił znacznie większe. Poza tym nie w każdej grze sprawdza się taki sam build, musisz się składać sytuacyjnie.

c:

Opublikowano

Rzecz w tym, że pewnie on miał wielką przewagę w złocie nad przeciwnikami i po prostu dzięki większej ilości itemów roznosił enemy na 2 hity. Czy to był Rekkles w meczu FNC vs IMT? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...