Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy przesuwaniu kamery.

Cisbar1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano , kupilem nie dawno komputer i zainstalowalem na nim windowsa 10 64 bit , specyfikacja kompa:

i5 6400 , gtx 1050 ti , 8 gb , i monitor 75Hz i 1 ms czas reakcji

I pobieram aiona , sciaglem 1 pakiet i 2 jest w trakcie i wbijam w gre , i wszystko fajnie na najwyzszych dziala , ale gdy przesuwam kamere to ekran sie tak jakby trzesie i nie mg przesunoac , obracac postacia , a przyblizenie i oddalenie normalnie działa . Raaczej myszki to nie jest winna bo dzialaja normalnie ( bo dwa 2 sprawdzalem) . Zmienialem ustawienia w grze , i nic , nowa postac , restart nic , to samo . Wszystkie sterowniki zainstalowalem karty graficznej itp itd . Niewiem co jest grane , zastanawiam się nad tym że może przez to że mam monitor z czasem reakcji 1 ms? albo to że windows 10? albo to że nie zainstalowalem te pakiety dokonca , tylko ogolnie i tak nie powinno byc takich problemow no   ( To jest coś takiego jakbym miał zablokowaną kamerę , bo gdy przesuwam trzesie i wraca ) Dziś pobrałem te wszystkie pakiety i sprawdziłem spójnośc plików i nadal to samo :( O co chodzi ? najbardziej zalezało mi na tej gierce.. :( 

Prosze o pomoc 

Opublikowano

normalni ludzie czekają aż cała gra się pobierze żeby właśnie uniknąć problemów z teksturami i innym szajsem więc poczekaj i urozmaić sobie życie czekając na xtubie .

Opublikowano
Dnia 10.10.2017 o 15:42, djor napisał:

normalni ludzie czekają aż cała gra się pobierze żeby właśnie uniknąć problemów z teksturami i innym szajsem więc poczekaj i urozmaić sobie życie czekając na xtubie .

No nie wiedziałem jak robią "normalni ludzie" , skoro twórcy dali taką możliwość . Zresztą chciałem sprawdzić jak mi gra chodzi na nowym komputerze , a później wyłączyć i czekać , aż się ściągną się te pakiety . Na razie usunąłem grę i pobieram na nowo , wszystkie pakiety bez wbijania w grę. xD na xtubie nie będę sobie "urozmaicać życia " gdyż będzie się wolniej pobierało :( Zresztą mam ciekawsze zajęcia xD ale dziękuje za odpowiedź , może będzie "hulało" :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...