Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiedzcie że nie tylko ja tak mam...

TrueKaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz kurwa nie moge wytrzymać... Też tak macie że co gre dobiera wam jebanych debili ? już chuj w to że wygrywam za każdym razem swoją linie.. Co gre dostaje jakiegos adc co robi 1-4 w ciagu 6 minut.. mida, który ciągle płacze o ganki i się wypierdala.. i wrescie jungler który kurwa nic nie robi.. Albo mi sie wydaje albo po prostu mam pecha.. miałem serie do golda i co witamy s 3.. Jebane rakowisko eune.. Po woli zaczynam pluć na tę gre i społeczność polaków w niej..  zastanawiam się czy jest coś bardziej godnego polecenia niż LOL..

Opublikowano

Jaki rage xD ale spokojnie, faktycznie każdy tak ma. Zresztą dlatego głównie aktualnie gram w Hotsa. Ale i tak najgorsze było jak się weszło na rankeda i pierwsza wiadomość to "mid or feed" -.-'

Opublikowano

Nie przedstawiasz siebie jako osoby, która różni się zbytnio od swoich teammatów, na których się skarżysz. Skoro zawsze wygrywasz linie, a i tak przegrywasz gry, widocznie nie wiesz jak się snowballować. Nie wiesz jaką decyzje podjąć. Idę o zakład, że po prostu stoisz nadal na swojej linii, ciągle zabijasz tego gracza/graczy, split puszujesz i masz wywalone na team, bo "nice feed noobs". Wygrywasz linie> Idziesz swapować. A jeżeli drużyna nie chce, to po prostu roamujesz ile się da (o ile spuszowałeś swoją linie uprzednio). Nie od dzisiaj wiemy, że matchmaking na soloQ to porażka, ale po części za to, jakich członków w drużynie dostajesz, odpowiada twoje ukryte MMR. Ja mówiłem tak samo "Jezu co za team, jestem za dobry", ale wiesz co zrobiłem i przyniosło to skutki? Przestałem flamić co grę, skupiać się na drużynie oraz na tym co robią. Skupiałem się na tym co ja robię i jakich błędów nie popełniać. To nie jest tak, że co grę będziesz carrował 1v9, bo LoL to mimo wszystko gra drużynowa. Gdy twoi z drużyny są z tyłu, przegrali laning face, to ty musisz im pomóc, a nie wypiąć się na nich. Lecz bądź świadom, że są i gry, których nie będziesz wstanie poprowadzić. Po prostu przegrasz i tyle; tak to działa. Także, zamiast płakać, że innni psują ci gry, spójrz na siebie i pomyśł co należałoby zmienić. Może to "ja" popełniam gdzieś błąd? Nie wierze, że wszystkie przegrane gry są ze scenariusza "Ja pro, oni nooby". Masz w tym swój udział (nie zawsze, ale jednak). A na koniec dwie rady: 
-Nie graj na Eune, a na Euw. Ja się przeniosłem i odczułem zmianę. 
-Zrób sobie przerwę od lola. Im dłużej i im zbyt bardzo skupiasz się na grze (dochodzą do tego nerwy), tym ciężej Ci będzie wsipiąć się po rankingu. Pograj w co innego, lub w ogóle. Daj sobie odpocząć i uspokoić. I nie waż się myśleć w tym czasie o Lolu.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 6.10.2017 o 16:08, Haylasz napisał:

Nie przedstawiasz siebie jako osoby, która różni się zbytnio od swoich teammatów, na których się skarżysz. Skoro zawsze wygrywasz linie, a i tak przegrywasz gry, widocznie nie wiesz jak się snowballować. Nie wiesz jaką decyzje podjąć. Idę o zakład, że po prostu stoisz nadal na swojej linii, ciągle zabijasz tego gracza/graczy, split puszujesz i masz wywalone na team, bo "nice feed noobs". Wygrywasz linie> Idziesz swapować. A jeżeli drużyna nie chce, to po prostu roamujesz ile się da (o ile spuszowałeś swoją linie uprzednio). Nie od dzisiaj wiemy, że matchmaking na soloQ to porażka, ale po części za to, jakich członków w drużynie dostajesz, odpowiada twoje ukryte MMR. Ja mówiłem tak samo "Jezu co za team, jestem za dobry", ale wiesz co zrobiłem i przyniosło to skutki? Przestałem flamić co grę, skupiać się na drużynie oraz na tym co robią. Skupiałem się na tym co ja robię i jakich błędów nie popełniać. To nie jest tak, że co grę będziesz carrował 1v9, bo LoL to mimo wszystko gra drużynowa. Gdy twoi z drużyny są z tyłu, przegrali laning face, to ty musisz im pomóc, a nie wypiąć się na nich. Lecz bądź świadom, że są i gry, których nie będziesz wstanie poprowadzić. Po prostu przegrasz i tyle; tak to działa. Także, zamiast płakać, że innni psują ci gry, spójrz na siebie i pomyśł co należałoby zmienić. Może to "ja" popełniam gdzieś błąd? Nie wierze, że wszystkie przegrane gry są ze scenariusza "Ja pro, oni nooby". Masz w tym swój udział (nie zawsze, ale jednak). A na koniec dwie rady: 
-Nie graj na Eune, a na Euw. Ja się przeniosłem i odczułem zmianę. 
-Zrób sobie przerwę od lola. Im dłużej i im zbyt bardzo skupiasz się na grze (dochodzą do tego nerwy), tym ciężej Ci będzie wsipiąć się po rankingu. Pograj w co innego, lub w ogóle. Daj sobie odpocząć i uspokoić. I nie waż się myśleć w tym czasie o Lolu.

Pozdrawiam.

Skoro na eune nie umie wejść do golda to tym bardziej na euw tego nie zrobi 

Opublikowano
Dnia 6.10.2017 o 15:30, Sneakysu napisał:

Zamiast żalić się na forum to idź grać i trenuj bo skoro narzekasz na takie teamki to bierz grę na siebie i to carruj. :>

właśnie lepiej żeby popłakał tutaj, niż jeżeli płakał na czacie w grze ;v a co do tematu to czesto mi trolluja gry xD Jak widze ze ktos specjalnie trolluje mi gre, to dodaje go do znajomych i licze ze mnie nie wyrzuci, potem czekam az bedzie mial serie do czegos i wtedy zapraszam go na rankeda i przejebuje mu mecz. Polecam fajne uczucie.

Opublikowano
Dnia 10.10.2017 o 00:45, Mizutsuki napisał:

właśnie lepiej żeby popłakał tutaj, niż jeżeli płakał na czacie w grze ;v a co do tematu to czesto mi trolluja gry xD Jak widze ze ktos specjalnie trolluje mi gre, to dodaje go do znajomych i licze ze mnie nie wyrzuci, potem czekam az bedzie mial serie do czegos i wtedy zapraszam go na rankeda i przejebuje mu mecz. Polecam fajne uczucie.

hahahah jaka taktyka xD 

Opublikowano

/ignore_all 
pograj normale na swojej linii kilkoma postaciami, opanuj je do perfekcji.

Idź na rankedy -> /ignore_all i sam wygrywasz gre. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Ja nie rozumiem tego płaczu, jeżeli przegrałeś tylko gier to nie wierzę że w każdej grze grałeś dobrze i to Twój team Ci to przegrywał. Znam już na tyle polską społeczność w tej grze że wiem że w większości płaczą jakie to mają słabe teamy a jacy to oni są dobrzy a prawda jest taka że sami lepiej nie grają i myślą że jak zabiją z 2 razy przeciwnika i w 20 minucie mają z 70 to oni są nie wiadomo jak dobrzy. A nawet jeśli wygrywasz każdą linie to kolega wyżej dobrze napisał że nie umiesz snowballować a to  jest bardzo często ważne w tego typu dywizjach. Ostatnio dostałem od kolegi konto do pogrania z silver V i bez problemu w tydzień wbiłem golda i nie raz trafiały mi się takie przypadki jak Tobie że bot i mid to porażka a jungler nie wie co robić ze swoim życiem w tych krzakach, ale jakoś wygrywałem te gierki często sam. Możliwe też że Twoje picki są słabe pod wygrywanie gierek itd. Ja na Twoim miejscu bym nie płakał bo to raczej wciąż po części Twoja wina że tam jesteś. Jeżeli chcesz mieć łatwiej wyjść to znajdź sobie kogoś spoko do duo i sobie razem grajcie, zawsze to jest już tylko 3 randomów w teamie.

BUMP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...