Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mógł bym wypromować serwer minecraft?

XVNieznanyVX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Próbuję wypromować serwer minecraft na różnych forach i mało to pomaga, a serwer otworzyłem niedawno i jest już prawie cały skonfigurowany.

Co według was powinienem zrobić bym miał dużo osób na serwerze.

Mam nawet na tej stronie http://www.mclista.pl dodany serwer i mało pomaga, by był wypromowany tam to musi ktoś dać diaxa i im więcej diaxów tym lepiej, wystarczy tylko kliknąć.

Serwer mam na wersji 1.11.2  o nazwie: 

Czy mógłby ktoś wbić i pograć na moim serwerze? Jeśli tak to bardzo dziękuję :) . 

PS. bym był wdzięczny jak by ktoś go zareklamował, zaprosił kogoś jeszcze jak się spodoba.

Opublikowano

Reklamowanie się na serwerach to najgorsze co można robić, ludzie uznają że serwer to typowe "gówno"+ wyłapiesz bana.

Opublikowano
9 minut temu, XVNieznanyVX napisał:

Ja nie reklamuje się na innych serwerach minecraft, jedynie na forach.

Zrób/zamów ładną prezentację serwera, wstaw na mpc forum itp, kup reklame u youtuberów ( Najlepiej live ), wstaw trailer serwera na swój kanał. Gracze przybędą.

Opublikowano

Weź darmową domenę na nazwa.pl podepnij pod serwer i stronę.

Napisz do mniejszych Youtuberów. Każda wrzucona na YT reklama może coś dać.

Z własnego doświadczenia wiem że z list minecraft już raczej nikt nie korzysta bo jest era wszechobecnego youtuba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...