Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera Minecraft ty preferujesz?

sztywan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż to że powoli wracam do tej gry, postanowiłem się spytać jaki tryb serwerów Minecraft wy lubicie/preferujecie/oczekujecie. Piszcie każdą propozycję, liczy się każda opinia.

P.S. Wiem że takich tematów jest już sporo, jednak nie widziałem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

Opublikowano
19 godzin temu, Blackovskyy napisał:

RPG, Survival+, Minigry typu Bedwars,tnt run, skywars.

17 godzin temu, _space_ napisał:

Szczerze? Wszystko niezwiązane z gildiami/frakcjami/klanami. Jakiś autorki tryb, jakiego nie znajdziesz na żadnym serwerze. MiniGames.

MiniGamesów moim zdaniem jest już za dużo. Jest pare dopracowanych serwerów więc to nie ma sensu.

Opublikowano
2 godziny temu, sztywan. napisał:

MiniGamesów moim zdaniem jest już za dużo. Jest pare dopracowanych serwerów więc to nie ma sensu.

Lepsze MiniGames niż kolejny serwer Hardcore czy też Survival. W polsce takich typowych serwerów minigames nie ma. Są za to serwery "minigames" na których znajdziesz pluginy z neta na skywarsy czy survivalgames oraz freebuild, creative i inne gówna.

banner.jpg

Opublikowano

Minigames których nie ma w Polsce a są na większych zagranicznych serwerach.

Niby kopiowanie ale jednak twoje bo Polskie.

Ewentualnie jakiś fajny SkyBlock lub Freebuild.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...