Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Emperion zielona

azah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udostępniam wam stronę Emperion  z wpisami do mysql działa w 100% stronę mam od Lajka  wpisy do bazy sam robiłem  stronę udostępniam ponieważ Olaf kępa chce ją sprzedać chociaż nie ma na to pozwolenia więc po co będziecie płacić mu jak tu możecie pobrać za darmo

skan https://www.virustotal.com/pl/file/1093df31ceebce61612d405eb342bd88b3f3a27171f2e64541768624c965161a/analysis/1507211642/

strona w załączniku

Emperion.rar

header.jpg

1.png

Opublikowano

Masz może jakieś pełne SS stronki? :P

Ps. Dzięki chociaż nwm co to na strona

Opublikowano
3 minuty temu, damian1920 napisał:

Masz może jakieś pełne SS stronki? :P

Ps. Dzięki chociaż nwm co to na strona

nie chce mi się jej wgrywać wgrasz sobie to zobaczysz jak wygląda

1.png

Opublikowano

Jasne chciałem sprzedać strone która jest na mpc.

Ps. Miałeś pozwolenie na usunięcie bazy z moich serwerów oraz wrzucenie na fb wszystkich kont? 

Mysl dzieciaku co robisz. i wj3bales mi sie na hosting co mam strone i usunales.

Opublikowano
4 minuty temu, TakiTamArtagnan napisał:

Ps. Miałeś pozwolenie na usunięcie bazy z moich serwerów oraz wrzucenie na fb wszystkich kont? 

Mysl dzieciaku co robisz. i wj3bales mi sie na hosting co mam strone i usunales.

Była na mpc ale ją usuneli. A to trzeba mieć jakieś pozwolenie? xD 

Opublikowano
5 minut temu, TakiTamArtagnan napisał:

Dałeś mi sam dostęp xD a teraz nie zmyślał chłopczyku a co na fb to dałem czyste pliki Cortiuma japier co za patola z cb no teraz jest na MPC bo ją dodałem xD

1.png

Opublikowano
7 minut temu, azah napisał:

Dałeś mi sam dostęp xD a teraz nie zmyślał chłopczyku a co na fb to dałem czyste pliki Cortiuma japier co za patola z cb no teraz jest na MPC bo ją dodałem xD

ale ty wiesz ze kur*a w bazie są konta ludzi i hasło nie jest problem rozszyfrować i teraz przez ciebie ludzie mogą być oj3bani? np z emaili innych serwerów itd?

Opublikowano
1 minutę temu, TakiTamArtagnan napisał:

ale ty wiesz ze kur*a w bazie są konta ludzi i hasło nie jest problem rozszyfrować i teraz przez ciebie ludzie mogą być oj3bani? np z emaili innych serwerów itd?

nie dałem nikomu bazy xD tylko pliki Cortium już ci drugi raz pisze więc się ogarnij

1.png

Opublikowano
5 minut temu, TakiTamArtagnan napisał:

pliki cortium? to zobacz w tej paczce var/db/mysql/account i tam masz 72 konta :)

Ps. tak to pliki cortium amebo :D i co? lajk nie ma nic przeciwko.

sprawdź sobie link xD

1.png

Opublikowano
38 minut temu, TakiTamArtagnan napisał:

pliki cortium? to zobacz w tej paczce var/db/mysql/account i tam masz 72 konta :)

Ps. tak to pliki cortium amebo :D i co? lajk nie ma nic przeciwko.

No do używania to nie ale jak patrze na takich łbów to serio jestem za aborcją.

Opublikowano
1 godzinę temu, TakiTamArtagnan napisał:

Nie przez niego, tylko przez Ciebie. To Ty nie potrafisz upilnować swojej bazy.

@damian1920 & @top

Strona wygląda mniej więcej tak:

8o3dJQH.jpg

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Ups... napisał:

Nie przez niego, tylko przez Ciebie. To Ty nie potrafisz upilnować swojej bazy.

@damian1920 & @top

Strona wygląda mniej więcej tak:

8o3dJQH.jpg

Dzięki <3:) 

Opublikowano

Strona niczego sobie pobrana  a ta kłótnia nie wiem o co kaman?xD Jeśli naprawdę chciał za to kasę to chuj mu dupe bo odrazu jest za darmo co mnie cieszy ;) Dziękuje 

Opublikowano
5 minut temu, *VideCuiFide* napisał:

Strona niczego sobie pobrana  a ta kłótnia nie wiem o co kaman?xD Jeśli naprawdę chciał za to kasę to chuj mu dupe bo odrazu jest za darmo co mnie cieszy ;) Dziękuje 

a proszę :) jak coś ciekawego jeszcze będę miał to wrzucę ;P

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...