Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerywanie dźwięku TeamSpeak 3 podczas grania.

ThcBiznes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam taki problem przechodząc do rzeczy, gdy nie gram w jakieś dość wymagające gry typu h1z1, arma 3 i inne na luzie mogę rozmawiać ze znajomymi, bez żadnych przerywań i innych utrudnień. Ale gdy odpalam grę to zaczyna się dziać coś takiego że urywa mi kogoś w połowie zdania i czasem jedno słowo ciągnie się przez 5 sekund po czym słysze reszte zdania czynność się ponawia pare razy w ciągu 3 min. Mnie słychać normalnie nawet jeśli w tym momencie ja nie słyszę innych. Robiłem reinstall teamspeak, nawet systemu i nic to nie pomogło, dodam że mam ten sam komputer od 3 lat i kiedyś taki problem nie występował. Ping jest w normie załączam screen do tego. Mam zainstalowaną 32 bitową wersje teamspeak, na 64 bitowej jest to samo. Nie mam pomysłu od czego to może być i jak to naprawić. 

Windows 10 64 bit

Procesor: intel core 2 duo e8400 3 ghz

Karta graficzna: geforce gt 640

Ram: 8 gb

ping.png

Opublikowano

Myślę że to nie wina internetu, mam 120 mb/s w upc. Dodaje screen ze speedtesta. Znajomi kontrolowali mój ping podczas gry i nadal był na niskim poziome.

test.png

Opublikowano

To nie wina internetu tylko komputera, windows 10 to syf przynajmniej ja tak myślę bo z 9999 problemów ludzie z nim mieli, może problem występuje w systemie / jakieś aktualizacji

albo gra ci żzera 100 % procka

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

W cs go, lol'u, problem nie występuje, ale masz racje to może być wina kompa/procka. Dość problematyczne to jest, jestem przekonany że kiedyś nie miałem tego problemu w wymienionych grach. Miałem nadzieje że uda się jakoś rozwiażać ten problem w inny sposób niż zakupienie nowego kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...