Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zaprosić wszystkich na nowo powstały serwer ts3!

Jest to bardzo lekki dla każdego serwer z bardzo niskim pingiem. 

Oferujemy:

Serwer 24/7

Niskie pingi

Specjalne kanały dla klanów/gildii (wyżej ustawione)

Szukamy również administratorów by o każdej porze był ktoś by udzielić pomocy!

Adres TeamSpeak : 5.196.210.216:10154

ZAPRASZAM!

Opublikowano

Aż dziwne że w dobrym dziale napisane :D

nie dość że nad prezentacją się nie wysiliłeś to do tego edytowałeś minutę po dodaniu

brak domeny

w sumie nie za bardzo mam co powiedzieć bo nawet tam kanałów nie macie. Chyba że dopiero je zaczynacie robić bo z 5 kanałów na krzyż 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Dziwne że w dobrym dziale? Nie jestem ułomny żeby nie wiedzieć. Nad prezentacją się nie wysiliłem bo nie mam czasu jak na razie nad siedzeniem nad nią ponieważ edytuję serwer. Kanałów jest trochę więcej niż 5, poza tym serwer wczoraj wystartował i nie mam komu zakładać ich więcej. Domenę dodam, a to że edytowałem to chyba nie przestępstwo ? 

Opublikowano

W sumie sam tak zaczynałem w 2014 roku, widzę że to slotówka albo jakaś darmówka to z góry napiszę że nie polecam. Lepiej vps'a ogarnąć, przez rok na slotówcę siedziałem za nim dowiedziałem się co to przepłacanie kasy na każdy slot  xD 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano

A ja jestem na tak :-)

Każdy zaczynał od 5 slotów na krzyż :-) TS bardzo skromny, ale jeżeli nie ma zniknąć po miesiącu to jak najbardziej można się zadomowić.

Do autora:

Na współczesnym polu walki dużo nie ugrasz :-) Przede wszystkim brak botów administracyjnych. Teraz robisz to ręcznie, ale na dłuższą metę jest to piekielnie niewygodne. Klient ma się do Admina zgłosić, gadu-gadu, klient nie chce czekać, Admin musi być dostępny cały czas - meczące i upierdliwe. A taki bocik i sam klienta zarejestruje, i kanał założy, i od razu przerzuci, i instrukcje poda... I wszystko zajmie 3 sekundy i żadnej interwencji Admina.

Bez "otoczki" też łatwo nie będzie. Przecież nikt nie będzie pamiętał ani adresu IP ani portu do TSa. Musi to być podpięte pod coś co łatwo zapamiętać. superts.com, wow.pl, dupa123.eu - bez tego ani rusz.

Dobrze popracować nad prezentacją, czyli zachęceniem do wejścia i zostania na dłużej. Bo zaraz będą komentarze "łe, taki TS to ja w 5 min stawiam".

Tyle na początek. Trzymam kciuki :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 12:08, muchomor321 napisał:

W sumie sam tak zaczynałem w 2014 roku, widzę że to slotówka albo jakaś darmówka to z góry napiszę że nie polecam. Lepiej vps'a ogarnąć, przez rok na slotówcę siedziałem za nim dowiedziałem się co to przepłacanie kasy na każdy slot  xD 

Jesteś głupi czy udajesz?

Nie polecasz slotwóek a polecasz vps? VPS wywali nawet 10latek z CMD xD A slotowki z net-speak to tak srednio raczej :)

Co do przeplacania, jak kogoś stać to kupi :)

sygna.png

Opublikowano

Zadam pytanie, czym się różni twój TeamSpeak od innych TeamSpeaków.

Dodam również że nadal nie zmieniłeś prezentacji, a sam teamspeak wygląda jak gówno, nazywajmy rzeczy po imieniu, polecam ci kolego, dodać coś nowego do teamspeaka.

1.png

Opublikowano

Dekador nawet cie nie skomentuje bo szkoda na ciebie czas marnować, przynajmniej mnie nie cytuj żebym tego syfu co ty żeś napisał/odpisał na oczy nie widział bo to tylko irytuje

Edit: Już jednak możesz cytować, powiadomienia wyłączone. Pisz do woli  

Opublikowano

Temat równoznacznie powinien polecieć do kosza ponieważ za przeproszeniem to jest gó**o, nawet domeny wam na nazwie za darmo się nie chce podpiąć ;)

Z tym serwerem niestety jestem na negativ.

Powodzenia w rozwoju serwera

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...