Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][Inne] townycraft

niciel_500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis:

Zapraszamy na: 

Informacje podstawowe:

IP: townycraft.csrv

Typ serwera: mieszanka towny + survival +freebulid

Autoryzacja: Non-premium

Wersja: 1.12.2

Whitelista: Nie

Forum: brak jescze trwahą prace 

Discord:https://discord.gg/h85U9WZ

Fanpgage na Facebooku: https://www.facebook.com/Townycraft-321726294965724/?modal=media_composer

zapraszam na I edycje serwera townycraft który  odbędzie się  w ten czwartek i do beatlesów wszystkich chętnych zapraszamy 

mila administracja pvp dozwolone   i wiele więcej niespodzianek start 18:00 w ten czwartek 

uprzejmie informuje że serwer ciągle jest jescze dopracowywany nie wszystko jest w 100% zrobione spolszczone 

jeden z niewielu serwerów towny w Polsce dawno zapomniany 

serdecznie zapraszamy 

Życzymy miłej gry!

Ekipa townycraft.pl

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Inne] townycraft
Opublikowano

Byłem na serwerze i co? Spawn jest brzydki, zrobiony na szybko world editem (/br sphere 35) i jakis parkour.

Po wpisaniu /spawn nie mam permisji? WTF?

Na szczęście tepnąłem się na warp administracja, gdzie prawdopodobnie to był spawn i nic ciekawego nie znalazłem. O co chodzi na tym serwerze? Żadnych tabliczek ani komendy /pomoc..

banner.jpg

Opublikowano
Dnia 8.10.2017 o 10:16, _space_ napisał:

Byłem na serwerze i co? Spawn jest brzydki, zrobiony na szybko world editem (/br sphere 35) i jakis parkour.

Po wpisaniu /spawn nie mam permisji? WTF?

Na szczęście tepnąłem się na warp administracja, gdzie prawdopodobnie to był spawn i nic ciekawego nie znalazłem. O co chodzi na tym serwerze? Żadnych tabliczek ani komendy /pomoc..

serwer jest w ciągłej pracy  i nie wiadomo kiedy wystartujemy  wszystko Jeszce ustalamy  i nie do końca wiadomo kiedy wystaruje proszę o cierpliwość i wyrozumiałość drogich forumowicze mpcforum dokładne infa zostaną wkrótce podane  wszystko robione jest dokładnie  a to co pan widział to jest looby jesze w robiniu nie iwadomo jak to wsyztko będzie wyglaąło pod koniec praacy

serwer w ciągłej budowie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera. Właściciel ma 11 lat co widać po sposobie pisania. Spawn brzydki, komendy nie są ogarnięte, permisje też...

Opublikowano
38 minut temu, Blackovskyy napisał:

Nie polecam serwera. Właściciel ma 11 lat co widać po sposobie pisania. Spawn brzydki, komendy nie są ogarnięte, permisje też...

wiem o tym bo jeszcze wszystko nie jest dopracowane dopracowujemy to ale narazie nie ma czasu administracja :)

Opublikowano
12 godzin temu, Blackovskyy napisał:

co do pana B to ahm hehe az szkoda pisac ale popisze trche przykra sprawa bo dodalem go na moj serwer dalem op a on zaoferowal mi "zostanie tym sponsorem" jego pro serwera ktory pewnie nie istnieje bo  nie chcial podac ip. coż chcial mnie zrobic w ciemno to mu kulturalnie napisalem ze nie, wiec co zrobil, rozwalil mape worleditem , cóż nie przewidzial tylko jednego . ze posiadamy coreprotect i jego niszczenie , zostanie usunięte jedna komende :/ w somie wielkich zniszczeń nie zrobil od moze z 10 dzirek na spawn ale menda wredna ... jesli ktos bedzie chcial dowody mam tylko niestety logi z konsoli 

UWAGA OSZUST @Blackovskyy

Opublikowano
Przed chwilą, niciel_500 napisał:

co do pana B to ahm hehe az szkoda pisac ale popisze trche przykra sprawa bo dodalem go na moj serwer dalem op a on zaoferowal mi "zostanie tym sponsorem" jego pro serwera ktory pewnie nie istnieje bo  nie chcial podac ip. coż chcial mnie zrobic w ciemno to mu kulturalnie napisalem ze nie, wiec co zrobil, rozwalil mape worleditem , cóż nie przewidzial tylko jednego . ze posiadamy coreprotect i jego niszczenie , zostanie usunięte jedna komende :/ w somie wielkich zniszczeń nie zrobil od moze z 10 dzirek na spawn ale menda wredna ... jesli ktos bedzie chcial dowody mam tylko niestety logi z konsoli 

UWAGA OSZUST @Blackovskyy

1. Serwer jest testowy, na którym robimy mape, ogarniamy pluginy. Jeżeli nie wierzysz to nie wierz, lecz na pewno na forum zobaczysz prezentację serwera. 2. Nudziło mi się to rozwaliłem, nie world editem tylko brsphere. 3. Nie obrażaj mojej osoby, naucz się podstaw ortografii i wtedy zabieraj się za serwery.

Opublikowano
Cytat

. Serwer jest testowy, na którym robimy mape, ogarniamy pluginy. Jeżeli nie wierzysz to nie wierz, lecz na pewno na forum zobaczysz prezentację serwera. 2. Nudziło mi się to rozwaliłem, nie world editem tylko brsphere. 3. Nie obrażaj mojej osoby, naucz się podstaw ortografii i wtedy zabieraj się za serwery.

nie world editem tylko brsphere. tos sie teraz wykazal wiedza ....

Opublikowano
2 minuty temu, niciel_500 napisał:

nie world editem tylko brsphere. tos sie teraz wykazal wiedza ....

Nie ma to jak przyczepiać się do słówek, kończe konwersację, jak będziesz miał odpowiednie argumenty i ortografię/wiek na poziomie to napisz ;) 

Opublikowano

heh argumentow nie potrzebuje bo sam sie przyznales ... nie czepiam tylko stwierdzam fakt , rownie dobrze moglbyś napisac ze latales autem co nie ma nic wspolnego z prawda, natomiast czepiasz się ty, nie mając żadnego argumentu czepiasz się będów w pisowni co samo w sobie wiele o tobie mowi ...

• Envqu zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...