Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Komputera do 2000-2500zł Proszę o pomoc.

easyMen99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam prośbę do was a o co dokładniej mi chodzi? Potrzebuję pomocy osoby która się na tym zna, ja niestety jestem w tym zielony. Chcę kupić dla siebie komputer do 2000-2500zł.. Poszukuje komputera głownie do grania w gry takie jak cs go, gta, fifa itp. Wiem 2.5k to nie dużo ale zawsze coś.. W dodatku mam pytanie bo pewnie dacie mi jakieś linki do składania, a czy da radę zrobić tak by ktoś mi go złożył i wysłał mi go już złożonego? Czy coś w tym stylu. :) Dzięki za pomoc. 

Opublikowano

Wypełnij wzór.

Jaki posiadasz budżet na kupno?
Kiedy zamierzasz kupić zestaw (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)?
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?
Do czego ma służyć komputer?
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)?
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny?
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły?
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu?
Czy części mogą być używane?

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
1 godzinę temu, easyMen99 napisał:

Cześć, mam prośbę do was a o co dokładniej mi chodzi? Potrzebuję pomocy osoby która się na tym zna, ja niestety jestem w tym zielony. Chcę kupić dla siebie komputer do 2000-2500zł.. Poszukuje komputera głownie do grania w gry takie jak cs go, gta, fifa itp. Wiem 2.5k to nie dużo ale zawsze coś.. W dodatku mam pytanie bo pewnie dacie mi jakieś linki do składania, a czy da radę zrobić tak by ktoś mi go złożył i wysłał mi go już złożonego? Czy coś w tym stylu. :) Dzięki za pomoc. 

Wypełnij wzór podany wyżej.

Tak, jest taka opcja. Morele ma taką usługę za złotówkę przy zestawach za minimum 1500 złotych.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano
11 godzin temu, easyMen99 napisał:

Polecam ten zestaw, mam i jestem bardzo zadowolony! 

https://www.morele.net/komputer-morele-kaby-g2150-1128553/

Opublikowano
Jaki posiadasz budżet na kupno? 2000zł 2100
Kiedy zamierzasz kupić zestaw (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) Za jakiś miesiąc.
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? Nie mam pojęcia.
Do czego ma służyć komputer? Głównie do gier w gry fps'owe ale nie tylko.
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie, ale jak będzie już to nie mam nic przeciwko. 
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Najlepiej by było, lecz nie wiem jaki system operacyjny jest najlepszy do gier, więc wy musicie mi pomóc. 
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Nie.
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Zależy mi by komputer dawał radę na jakieś najbliższe dwa-trzy lata do gier.  
Czy części mogą być używane? Jasne, lecz wolałbym nie. 

6 godzin temu, weliton napisał:

Polecam ten zestaw, mam i jestem bardzo zadowolony! 

https://www.morele.net/komputer-morele-kaby-g2150-1128553/

Co do tego kompa, fajny jest ale czekam na kolejne propozycje. :) 

Opublikowano

Przyjdź tydzień przed zakupem.

Przyjdź tydzień przed zakupem.

Moje Konsole:

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Szukam dalej jeśliu ktoś ma fajne propozycję to proszę pisać.. A tak pozatym wyżej dał ktoś propozycję co do komputera, jeśli ktoś się zna może powiedzieć czy to dobry komputer jak za taką cenę i w fifie 18 czy cs będzie dawał radę? 

Opublikowano
1 godzinę temu, easyMen99 napisał:

Szukam dalej jeśliu ktoś ma fajne propozycję to proszę pisać.. A tak pozatym wyżej dał ktoś propozycję co do komputera, jeśli ktoś się zna może powiedzieć czy to dobry komputer jak za taką cenę i w fifie 18 czy cs będzie dawał radę? 

Jest ok, ale przepłacasz za niego. Do tego sklep daje ci tylko 2 lata gwarancji na cały komputer, a tak jak kupisz pojedyncze części to dostajesz na wszystko oddzielną gwarancję, która w większości podzespołów wynosi 3 lata.

Moje Konsole:

XBOX ONE S

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...