Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Ball Xenoverse 2 (Problem)

fabian357374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam pewien problem , mam grę Dragon ball xenoverse 2 (Pirata) i chciałem zainstalować do niego mody lecz niestety nie da się ponieważ po zrobieniu wszystkich koniecznych kroków ktore wziąłem z poradników wyskakuje mi błąd (Failed loading file "data/msg/proper_noun_character_name_tw.msg") wiec zacząłem szukać w internecie przyczyny tego błędu i doszukałem się że to wina tego że mam piratowaną wesje.Więc zacząłem szukać jak ominąć ten błąd i wgrać te mody na pirata lecz w internecie znalazłem tylko jeden poradnik jak to zrobic lecz niestety autor tego filmu nagrał ten film chyba tylko dla siebie bo nic kompletnie nie da się z niego zrozumieć (link do filmiku podam na koniec moze ktos cos z niego zrozumie) i chciałem prosić kogoś kto ogarnia te tematy lub tez ma crackowana wersje i udalo mu się je wgrać.Bardzo prosze o pomoc bede mega wdzięczny !!

Opublikowano

Jednak po kilku godzinach kombinowania udało mi się to zrobić więc wytłumacze szybko jak to obejść.

Z reguły piraty są w wersji 1.02 więc trzeba zaaktualizować do wersji 1.07 ( link 1 poradnik) a następnie wgrać moda (link 2 poradnik)

link 1 :

link 2 :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...