Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do mainowania

herakul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mordekaiser 

Brand

Vladimir

Anivia

Darius

Wukong

Diana

Akali

Singed

Azir

GankPlank

Jax

Irelia

Jayce

Kennen

Pantheon

Quinn

Renekton

Riven

Yasuo

Posiadam nieszczęsnego Silvera ll ;/

Opublikowano

Powiem tak - każdą postacią z którą jesteś obeznany, dobrze znasz jej mechanike i wymasterowałeś ją dobrze to jesteś wstanie wyccarować gierkę, także bierz postać która sprawia Ci najwięcej funu i graj nią normale, aż dobrze ją ogarniesz i wtedy leć na soloQ. Osobiście odradzam Yasuo bo na twoim elo jest on w 99% banowany także byś sobie nie pograł. 
Z tych wszystkich picków na twoim elo to najlepiej sprawdziłaby się Irelia, Jax bądź Jayce. Wszystkie trzy picki są silne jeśli je ogarniasz.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Hej, ja ci polecam grać tym czym ci się najbardziej podoba mi np. podoba się gra Riven dlatego gram nią od 3 sezonu aczkolwiek jeśli nie jesteś pewien który z wymienionych wyżej champinów najbardziej ci się spodobał to polecam ci Riven, Jaxa, Irelie, Jayce bądź Vladimir wszystkie te champy powinny cię satysfakcjonować kiedy będziesz nimi grał uczył się czy co tam robił.

Także polecam i pamiętaj nie wygrana się liczy ani twoje ego tylko fun z gry oraz progres.

Opublikowano

Polecam ci Jax-a sam jestem w s3 i teraz zacząłem nim pogrywać i powiem że nawet przyjemnie się gra w 3 dni wbiłem 6lvl wiec nie jest jakiś ciężki do opanowania  

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] Do mainowania
  • xOstateczny zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...