Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW2]LVLMOD

xyzmiken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, ostatnio wróciłem do grania w mw2 i spotkałem kilka ludzi, którzy mówią, że vac już nie wspiera mw2 i można spokojnie lvlować konta, a nawet używać aima/wh.
Więc lvlowanie w mw2 teraz jest już bezkolizyjne? Jest ktoś tutaj, kto byłby w stanie wrzucić mi 10 prestiż i 70 lvl? Nie chcę pobierać i ryzykować, a jak ktoś "doświadczony w fachu" to zrobi, to będę spokojniejszy.

Opublikowano

Nie to że nie wspiera tylko nie jest aktualizowany to samo w MW3 później ci wrzucę jakiś lvlhack abyś nie dostał vaca daj mi 12h.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
9 minut temu, RyXeL napisał:

Nie to że nie wspiera tylko nie jest aktualizowany to samo w MW3 później ci wrzucę jakiś lvlhack abyś nie dostał vaca daj mi 12h.

stopro nie dostanę? Mam dość wartościowe konto na steamie, nie chcę ryzykować utraty wielu funkcji przez jakiegoś vaca w bezsensownym mw2. Może dałoby się tak, że zrobiłbyś modded lobby, ja bym dołączył, a Ty dasz 70, da się to w ten sposób ominąć?

Opublikowano

Musiałbym specjalnie instalować MW2 a tego mi sie nie chce robić.Sprawa wygląda tak co do tego "niedziałającego VAC" to jest tyle w tym prawdy że takie coś niby jest ale są ludzie którzy wyrwali bana. Najnowszy unlocker jaki znalazłem jest z 2016 i jak byś mógł to podaj mi jaka jest aktualna wersja MW2 bo muszę wtedy szukać odpowiedniego unlockera który nie dostanie bana.Ale ryzyko blokady Vac jest niskie ja za MW3 juz dobre 3lata nic nie mam

Opublikowano

9 minut temu, RyXeL napisał:

Musiałbym specjalnie instalować MW2 a tego mi sie nie chce robić.Sprawa wygląda tak co do tego "niedziałającego VAC" to jest tyle w tym prawdy że takie coś niby jest ale są ludzie którzy wyrwali bana. Najnowszy unlocker jaki znalazłem jest z 2016 i jak byś mógł to podaj mi jaka jest aktualna wersja MW2 bo muszę wtedy szukać odpowiedniego unlockera który nie dostanie bana.Ale ryzyko blokady Vac jest niskie ja za MW3 juz dobre 3lata nic nie mam

Hmm, kurcze potrzebowałbym 100% pewności, co do "braku vac'a".
Jeżeli chodzi o wersję mw2, to: 1.2.211

#edit
Generalnie vaca dostaje się za ingerencję w pliki gry, jeżeli ktoś przez zmodowane lobby dodaje mi lvl mam jakąkolwiek szansę na wyrwanie vaca?

Opublikowano

" ingerencję w pliki gry " nie tylko za to,wallhack działa w sposób wstrzyknięcia do programu .exe cheata za co też dostaniesz bana to taki przykład. Tutaj masz link do Unlockera który powinien działać ,nowszego nie znajdziesz Unlocker . Szansa na VAC jest zawsze, ale z uwagi na mało updatowanego Vac w MW2/3 to nie powienineś dostać blokady. Co do zmodowanego lobby to niestety nie mam wiedzy w tym temacie. WH/AIM/LVLMOD zawsze używasz na własną odpowiedzialność.

Opublikowano
10 minut temu, RyXeL napisał:

" ingerencję w pliki gry " nie tylko za to,wallhack działa w sposób wstrzyknięcia do programu .exe cheata za co też dostaniesz bana to taki przykład. Tutaj masz link do Unlockera który powinien działać ,nowszego nie znajdziesz Unlocker . Szansa na VAC jest zawsze, ale z uwagi na mało updatowanego Vac w MW2/3 to nie powienineś dostać blokady. Co do zmodowanego lobby to niestety nie mam wiedzy w tym temacie. WH/AIM/LVLMOD zawsze używasz na własną odpowiedzialność.

A, oki. Mam takie pytanko jeszcze, po zrobieniu tego, najlepiej usunąć plik? Żebym przypadkiem nie wyrwał vaca na coś innego? 

Opublikowano

Tak na wszelki wypadek lecz VAC nie skanuje ci plików ogólnych tylko pliki gry jak pamiętam, ale i tak usuń unlockera

Opublikowano
43 minuty temu, RyXeL napisał:

Tak na wszelki wypadek lecz VAC nie skanuje ci plików ogólnych tylko pliki gry jak pamiętam, ale i tak usuń unlockera

Coś nie chce działać. Włączam grę, alttabuję, włączam za pomocą administratora plik .exe, klikam enter, program się wyłącza, wracam do gry i nic...

#edit wyłączenie antywirka nie pomaga
#editedit  druga sprawa, czytając komentarze, ludzie piszą, że to nie jest lvlhack, a unlocker. Mimo wszystko nie unlockuje mi tego co chociaż mogę, więc the fuck? On działa tylko przy 70 lvlu, czy jak?

• RyXeL zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...