Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Winodws 10 problem

Krolik328

Pytanie

Opublikowano

Siemka mam problem z windwos 10, scinal mi sie komputer wiec wzialem go reset do stanu początkowego i po tym wyskakuje mi bląd ze system jest niezaktualizowany " Nie mozemy teraz aktywować systemu windows na tym urządzeniu. Mozesz sprobowac pozniej, lub przejsc do sklepu, aby kupic oryginalny system windows 10. Kod bledu : 0x80072EE2. Laptop kupilem w takim tym roku i do tego czasu z resetami do stanu początkowego bylo wszystkookej i i po nich system tego nie pokazywał''  Macie jakies sguestie co robic? nie chce płacic za system iles kasy skoro kupilem go oryginalnie wgranego  w lapka..

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwna sprawa.. nie robilem nic i teraz patrze, ze pisze ze system windows 10 i został aktywowany dzięki licencji cyfrowej.. wiec juz wszystko dobrze?

Opublikowano

Numer seryjny windowsa jest zapisany w BIOS i możesz go bez problemy odczytać, przy pomocy ProduKey (wklep w google i pierwszy link).

A jeżeli trochę ogarniasz to możesz pobrać ze strony microsoftu oryginalny obraz Windowsa, którego masz. Zainstalować go i po instalacji powinien się automatycznie aktywować (odczyta sobie z BIOSu numer seryjny), ewentualnie odczytujesz go wyżej podanym programem i wklepujesz ręcznie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...