Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venorium.pl-Poszukuje Technika !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 
Poszukuję technika , który podejmie się współpracy z serwerem easy. Serwer już był można powiedzieć tworzony a mianowicie nasz ''technik''  nie był wystarczająco profesjonalny , jak mogę tak to ująć! 

Szukam technika , który będzie miał czas na tworzenie naszego serwera, który potrafi coś zrobić a nie tylko wpisywać komendy z google..
Nasz serwer jest tworzony przez graczy, czyli na naszym FP są tworzone ankiety na których nasi gracze głosują co i jak ma wyglądać. My jako administracja mamy również bardzo dużo pomysłów co do stworzenia serwera. 
To jest mój pierwszy serwer metin2, tworzę go ponieważ byłem graczem wielu serwerów i jak to się mówi zawsze miałem jakieś ''ALE''. Po roku czasu rozmyślania nad własnym projektem , doszedłem do wniosku że zacznę projekt mojego serwera. Tworzę serwer po to aby gracze cieszyli się z rozgrywki a nie po to abym zobaczył większą ilość pieniędzy na moim koncie.
Aby serwer powstał na proste nogi , potrzebuje naprawdę dobrego technika...

Proszę o napisanie to co potrafisz tutaj w tym temacie albo na moim GG:52676938
Wynagrodzenie:
Ranga w Grze
Ranga na Forum
% z is-u 

Czekam na ciekawe propozycje !
                                                                                                                    Pozdrawiam Kulek ! 

Opublikowano

To nie Ty tworzysz serwer tylko technik. Żaden "dobry" technik nie poleci na "% z is" ponieważ jest to zbyt ryzykowne.

Dodatkowo uważam, ze warto napisać tutaj coś więcej... Fajnie, że przeprowadzacie ankiety wśród graczy, pytanie ilu ich jest?

Zachęć mnie (jako technika), żebym do Ciebie napisał, wynagrodzenie nie zachęca mnie ani troszeczkę. Pokaż, że macie jakieś ambicje.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Jeśli w taki sposób szukasz techników to nie znajdziesz raczej nic co zasługiwałoby na owe 'miano'.

Opublikowano
5 godzin temu, Lajk™ napisał:

Jeśli w taki sposób szukasz techników to nie znajdziesz raczej nic co zasługiwałoby na owe 'miano'.

A w jaki sposob mam szukac :) przedstawilem moja teorie.. widze ze nie znajde za wylacznie is to zainwestuje w technika aby moj serwer nikogo nie zawiodl ! Pozdrawiam

8 godzin temu, lewus123 napisał:

Hmmm. Polecam, ciekawe przedstawienie wymagań, chociaż wątpie, że ktoś się zgodzi na % z IS zamiast pieniędzy po zleceniu.

Bede musial zainwestowac ! ✅

Opublikowano
1 minutę temu, kulek55 napisał:

A w jaki sposob mam szukac :) przedstawilem moja teorie.. widze ze nie znajde za wylacznie is to zainwestuje w technika aby moj serwer nikogo nie zawiodl ! Pozdrawiam

Bede musial zainwestowac ! ✅

Możesz spróbować kuć coś sam ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, Lajk™ napisał:

Możesz spróbować kuć coś sam ;) 

Myslalem nad tym :) bede musial sie podszkolic bo serwera nie wystartuje zeby postal miesiac ! 

Opublikowano

myślę że mogę polecić , lepiej by cię wyszło kuć coś samemu i po prostu radzić się od innych jak czegoś nie będziesz wiedział ;) 

Za duża sygnatura.

Opublikowano
2 minuty temu, Vetitum napisał:

myślę że mogę polecić , lepiej by cię wyszło kuć coś samemu i po prostu radzić się od innych jak czegoś nie będziesz wiedział ;) 

Zaczne!

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...