Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana jezyka w fifie 18

lordhubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam o to taki problem

kupilem fife 18 na origina ruska wersje, moge tylko ja odapalc w jezyku ruskim. Mam wczesniejsze paczki jezykowe jak gralem na 10h accesie i teraz szukam jakeigos ogara ktory pomoze mi lub poleci jakis program do podmiany plikow, chcialbym jakos podmienic pliki z paczki ruskiej na polski albo angielski, sam nie wiem jak dokladnie to zrobic ale chce poprobowac, jesli chcialbys mi pomoc bede wdzieczny ! Dzieki

Opublikowano

Zadzwoń na infolinię i wytłumacz im sytuację to może sami zmienią produkt przypisany do twojego konta.

Obecnie sam próbowałem to zmienić ale ciężko, pewnie ukryli gdzieś w plikach gry i pierw trzeba było by je rozpakować jakoś :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano
Dnia 1.10.2017 o 11:23, Skejcior ^^ napisał:

Zadzwoń na infolinię i wytłumacz im sytuację to może sami zmienią produkt przypisany do twojego konta.

Obecnie sam próbowałem to zmienić ale ciężko, pewnie ukryli gdzieś w plikach gry i pierw trzeba było by je rozpakować jakoś :v

co moge im powiedziec zeby jakos to przeszlo ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również mam ten problem. Próbowałem różnych metod m.in podmiany plików, zmiany nazw plików z językiem polskim na rosyjskie żeby to je wczytało zamiast tych drugich, ale FIFA nadal odpala się po rusku. Próbowałem też zainstalować piracką wersję do głównego folderu z grą, ale po odpaleniu Origina instaluje się aktualizacja która zmienia język.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...