Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SeasonLife.pl

Trupx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam wszystkie osoby które chętnie zajrzały na naszą zapowiedź i choć odrobinkę się zainteresowały naszym nowo powstałym projektem, a więc przejdę do sedna. Nasz projekt jest stworzony od graczy dla graczy, wiemy o tym że co poniektórym przejadło się już Los Santos i chce spróbować sił na czymś innym. Dlatego też pomyślałem o stworzeniu serwera w dwóch położonych nieopodal siebie miasteczkach Dillimore Blueberry. Od samego początku chciałbym powiedzieć że nie chcemy być byle jakim projektem. Wkładamy w niego dużo serca aby wyszedł jak najlepiej. Mamy nadzieje że społeczność, która grała na ostatnich serwerach RolePlay na wsi pamięta ten klimat, i mam nadzieje że przywrócimy go razem!

news1.png

Jak widać, nasz projekt jest nowy i staramy się abyście dali nam szanse. Dlatego też przygotowałem kilka informacji odnośnie samego skryptu. Można powiedzieć, że nie jest on stworzony od zera lecz przerobiony na potrzeby naszego projektu. Na chwilę obecną nie będę zabierał smaczku pokazując wam skrypt, ponieważ jest na to czas, aby wszystko dopieścić na ostatni guziczek. Owszem znajdziecie na serwerze różne rzeczy które znajdują się na innym skrypcie choć u nas, macie pewność że nie upadniemy tak szybko jak sobie niektórzy wydają. Co do samego kodu źródłowego, skrypt jest pisany modularnie czyli jest podzielony na poszczególne informacje i nie trzeba za dużo szukać aby w nim coś zmienić. Do tego dodam, że nie jesteśmy nowicjuszami jeżeli chodzi o język Pawn, także zadajecie sobie pytanie dlaczego nie własny skrypt? Już wyjaśniam, naszym zdaniem jest już dostępny skrypt który wystarczy dopracować i dać na własne potrzeby, nie trzeba pisać cały czas czegoś nowego gdyż wyjdzie praktycznie ten sam efekt.

Na sam koniec chciałbym zaprosić wszystkich do składania aplikacji na naszym forum, mamy nadzieje że wybierzemy najlepszych z najlepszych!
Start przewidywany jest na koniec Października lub na początku Listopada.

Pozdrawiam i zapraszam SeasonLife.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
https://www.mpcforum.pl/topic/1100293-zasady-publikowania-serwer%C3%B3w/

Problem wygląda tak, że rozpisałeś się, ale ta naprawdę to prawie nic o nim nie wiadomo. Napisz jeszcze raz prezentację, ale dodaj więcej informacji co znajdziemy na serwerze i.t.d.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...