Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung j1 root

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wykonaniem root'u na telefonie Samsung Galaxy J1 (2016) sm-j120fm  - odnowiona wersja. Android 5.1.1

Próbowałem Towelroot, Kingo Root, trochę przez odina, ale mam problem z twrp. Prosiłbym o jakiś dobry poradnik lub wasz opis jak to zrobić. Szukałem kilka godzin dla swojej wersji, ale słabo mi to idzie. Jeżeli jeszcze jakieś informacje będą potrzebne to proszę zapytać. Jest to dla mnie bardzo ważne. Ogólnie jestem zielony w tych sprawach, ale raz udało mi się to zrobić na LG L5.

Opublikowano

Każdy poradnik dla systemu który masz jest dobry, wychodzi na to że nie robisz czegoś jak należy albo zapominasz coś załączyć/wyłączyć , np często zapomina się załączyć  OEM unlock albo niewłaściwie ustawia odina.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Pokazałbym filmik z którego korzystałem ale jest teraz prywatny.. 

Jak na filmiku podłączyłem kabel USB do PC, OEM odblokowany, instalowałem twrp przez odina. Wtedy on odłączył kabel USB i wyciągnął baterie i uruchomił ponownie telefon. Podczas uruchamiania miał okienko w którym coś ustawiał a u mnie telefon uruchomił się normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...