Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem.

MocnyTIVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż niedawno wymieniłem pakiet internetowy. Jestem w UPC i pakiet to 250mb/s. Do tego gratis dostałem nowy sprzęt tak zwany Modem Connect Box. Nie znam się na tym za bardzo ,ale posiadając 250mb/s wydaję mi się ,że pobieranie powinno być w graniach chociaż 10 mb/s. I tutaj pojawia się problem. Prędkość pobierania wynosi max 3mb/s. Wspomnę ,że pierwszego dnia pobierało 20mb/s. A jeszcze jedno wraz z tym słabym pobieranie w parze idzie ogromny ping dochodzący aż do 400. Fajnie by było jak ktoś by mi mógł wytłumaczyć co jest nie tak czy może otrzymałem wadliwy modem.

LowPriv.pl

Opublikowano

Prawdopodomnie masz limit danych i właczyli Ci lejek. Sprawdź umowe czy jest tam coś o limitach itd. Jezeli jest, to tak bedziesz mial co miesiąc

Opublikowano

@DragonHD112internet kablowy jest bez limitu. Co ty wymyślasz? 

Zadzwoń do pomocy technicznej i zgłoś im to jak najszybciej, po prostu wymienią ci modem, może gdzieś wdarł się błąd, jak cię podłączali do sieci.

Jeżeli miałeś wcześniej u nich internet, to czy występowały takie problemy?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...