Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Technika Metin2

kulek55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 
Poszukuję technika , który podejmie się współpracy z serwerem easy. Serwer już był można powiedzieć tworzony a mianowicie nasz ''technik''  nie był wystarczająco profesjonalny , jak mogę tak to ująć! 

Szukam technika , który będzie miał czas na tworzenie naszego serwera, który potrafi coś zrobić a nie tylko wpisywać komendy z google..
Nasz serwer jest tworzony przez graczy, czyli na naszym FP są tworzone ankiety na których nasi gracze głosują co i jak ma wyglądać. My jako administracja mamy również bardzo dużo pomysłów co do stworzenia serwera. 
To jest mój pierwszy serwer metin2, tworzę go ponieważ byłem graczem wielu serwerów i jak to się mówi zawsze miałem jakieś ''ALE''. Po roku czasu rozmyślania nad własnym projektem , doszedłem do wniosku że zacznę projekt mojego serwera. Tworzę serwer po to aby gracze cieszyli się z rozgrywki a nie po to abym zobaczył większą ilość pieniędzy na moim koncie.
Aby serwer powstał na proste nogi , potrzebuje naprawdę dobrego technika...
Proszę o napisanie to co potrafisz tutaj w tym temacie albo na moim GG:52676938
Wynagrodzenie:
Ranga w Grze
Ranga na Forum
% z is-u 

Czekam na ciekawe propozycje !
                                                                                                                    Pozdrawiam Kulek ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...