Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1Z1 ERROR G32

darkbak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy odpalam grę po ładowaniu wyrzuca mnie do strony z komunikatem GAME ERROR - CODE G32. Dowiedziałem się co to jest za problem. Chodzi o to że łączę się z innym kontem daybreak na koncie steam. Ale problem jest taki, że nie mam dostępu do konta daybreak na steam. Czy da się powiązać jakoś inne konto daybreak ?

Opublikowano
5 minut temu, darkbak napisał:

Witam. Gdy odpalam grę po ładowaniu wyrzuca mnie do strony z komunikatem GAME ERROR - CODE G32. Dowiedziałem się co to jest za problem. Chodzi o to że łączę się z innym kontem daybreak na koncie steam. Ale problem jest taki, że nie mam dostępu do konta daybreak na steam. Czy da się powiązać jakoś inne konto daybreak ?

Nie, musiałbyś mieć inne konto z grą na steami inne konto daybreak. Też miałem te problemy, po prostu logowałem się na konto daybreak, które nie było przypisane do mojego steama (nie miałem gry na tym koncie). Musisz dokładnie sprawdzić dane logowania i zalogować się na poprawne konto. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
3 minuty temu, darkbak napisał:

Nie mam danych do daybreak na tym koncie steam więc mi nie odpali.

Podczas uruchamiania gry na steam, na którym jest ta gra pojawia się launcher z opcją logowania jeśli konto nie jest zalogowane. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nadal nie wiem. Skoro nie jestem zalogować się na konto daybreak na moim steamie to mam pogranne tak ?
Komunikat wyskakuje taki:

DESCRIPTION:

We're sorry; it looks like you are trying to play the game using a different Daybreak Account than what was originally used when you bought Early Access. The Daybreak Account linked to this Steam account is frezxMONSTER. Please use this account to log into the H1Z1 Launchpad. For further assistance click here.

Opublikowano

Musisz po prostu podać odpowiednie dane do logowania, bez tego ani rusz. Może jakoś jaśniej opisz problem? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, darkbak napisał:

Mam kupione konto steam. Nie mam danych do tego konta. 

No to bez danych do logowania się na konto Daybreak nie masz szans uruchomić tej gry :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
12 godzin temu, Creative napisał:

No to bez danych do logowania się na konto Daybreak nie masz szans uruchomić tej gry :)

Bez danych logowania na tym koncie Steam tak. A jeżeli zrobie gift gry i sprzedam ją i ponowanie kupie. Zależy mi aby grać na tym koncie steam

Opublikowano
21 minut temu, darkbak napisał:

Bez danych logowania na tym koncie Steam tak. A jeżeli zrobie gift gry i sprzedam ją i ponowanie kupie. Zależy mi aby grać na tym koncie steam

Nie rozumiesz mnie ... Musisz mieć DANE DO KONTA DAYBREAK, które jest przypisane do tego konta steam. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...